Bu kasa baya bir öneriliyor 1 saat öncede konu açmıştım sadece öneri istediğim direkt bu kasa geldi araştıracağım teşekkürlerRaijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
İlk öneren benim
Yalnız bir sey diyeceğim akakce cimride minimum 1200 teknobiyotikte 650 tl nasil oluyor?Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
İlk öneren benim
Fiyatı neden diğer sitelere oranla cok ucuz?Aralarında zalman olan mantıklı olur isterseniz buna bakabilirsiniz.
Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa | Teknobiyotik
Yalnız bir şey diyeceğim Akakçe Cimri'de minimum 1200 Teknobiyotik'te 650 TL nasıl oluyor?
Anladım tamam teşekkürlerRaijintek'in distribütörü Teknobiyotik. Diğerleri kafasına göre fiyat yapıştırmış.
Attığın kasaların hepsi 300 liradan 700 liraya fırlamış olan kasalar iken Raijintek Ponos MS4 onların 300 olduğu zamanda 650-700 lira olan bir kasaydı. Şu an Ponos MS4'ün dengi olan bütün kasalar 1200-1300 TL fiyat bandında. Yani sen değeri 1200 liralık bir kasayı şu an 670 liraya almış olacaksın. Diğer attığın modelleri alırsan 300 liralık kasayı 700 lirayı almış olacaksın.Anladım tamam teşekkürler
Bu dediğimiz Raijintek ürünü daha mantıklı değil mi diğer attığım linklere göre?