Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 17 Kasım 2020 #11 Aquarius 7A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Şu sisteme özelleştirme kısmından rtx 2060 super ekleyin. https://www.hepsiburada.com/philips-242e1gaj-238-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000ZKEVS?magaza=Hepsiburada Bu da monitör.
Aquarius 7A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Şu sisteme özelleştirme kısmından rtx 2060 super ekleyin. https://www.hepsiburada.com/philips-242e1gaj-238-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000ZKEVS?magaza=Hepsiburada Bu da monitör.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #12 sartuos dedi: İyi bir performans istiyorum sizce ne kadar bütçe ayırmam lazım eğer bu konu hakkında birşey demek istemiyorsanız, 800 TL diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr @Saltopat Arkadaş sistem önerisi istememiş. Değil mi?
sartuos dedi: İyi bir performans istiyorum sizce ne kadar bütçe ayırmam lazım eğer bu konu hakkında birşey demek istemiyorsanız, 800 TL diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr @Saltopat Arkadaş sistem önerisi istememiş. Değil mi?
sartuos Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 78 17 Kasım 2020 #13 PanzerTR dedi: 800 mü? Tüh, gitti benim öneriler. Genişletmek için tıkla... Sonuçta yardımınız dokundu ama sadece o MSI kasalarını incelemiştim ve ne yazık ki beğenmedim, ön tarafı çıkıntılı veya girintili kasaları sevmiyorum.
PanzerTR dedi: 800 mü? Tüh, gitti benim öneriler. Genişletmek için tıkla... Sonuçta yardımınız dokundu ama sadece o MSI kasalarını incelemiştim ve ne yazık ki beğenmedim, ön tarafı çıkıntılı veya girintili kasaları sevmiyorum.
S Sytra Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 585 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #14 Sistem toplasam DARK N10 PRO alırdım. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 17 Kasım 2020 #15 f3turan dedi: Amazon.com.tr @Saltopat Arkadaş sistem önerisi istememiş. Değil mi? Genişletmek için tıkla... 10.000 TL bütçem var demiş monitörlü ve mesh kasaya sahip, bende hem mesh kasaya sahip hem de monitörlü sistem önerdim.
f3turan dedi: Amazon.com.tr @Saltopat Arkadaş sistem önerisi istememiş. Değil mi? Genişletmek için tıkla... 10.000 TL bütçem var demiş monitörlü ve mesh kasaya sahip, bende hem mesh kasaya sahip hem de monitörlü sistem önerdim.
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #16 sartuos dedi: Sonuçta yardımınız dokundu ama sadece o MSI kasalarını incelemiştim ve ne yazık ki beğenmedim, ön tarafı çıkıntılı veya girintili kasaları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi tabi ama şu an yanımda duruyor. Her gün bir öpücük veriyorum kendisine benim çok hoşuma gitti.
sartuos dedi: Sonuçta yardımınız dokundu ama sadece o MSI kasalarını incelemiştim ve ne yazık ki beğenmedim, ön tarafı çıkıntılı veya girintili kasaları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi tabi ama şu an yanımda duruyor. Her gün bir öpücük veriyorum kendisine benim çok hoşuma gitti.
P Pctoplama35 Centipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.622 Çözümler 2 17 Kasım 2020 #17 sartuos dedi: İyi bir performans istiyorum sizce ne kadar bütçe ayırmam lazım eğer bu konu hakkında birşey demek istemiyorsanız, 800 TL diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 800 tl bir kasa için fazla 100r veya 100m modelini alın rahat edin.
sartuos dedi: İyi bir performans istiyorum sizce ne kadar bütçe ayırmam lazım eğer bu konu hakkında birşey demek istemiyorsanız, 800 TL diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 800 tl bir kasa için fazla 100r veya 100m modelini alın rahat edin.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #18 Phanteks önerebilirim ama üst taraf için radyatör desteği olmadığını bilin. Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATX www.qp.com.tr MSI var. Gayet hazır bir kasa. Lakin mesh değil. MSI MPG GUNGNIR 110M RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MPG GUNGNIR 110M RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG GUNGNIR 110M ITOPYA'da. www.itopya.com
Phanteks önerebilirim ama üst taraf için radyatör desteği olmadığını bilin. Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATX www.qp.com.tr MSI var. Gayet hazır bir kasa. Lakin mesh değil. MSI MPG GUNGNIR 110M RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MPG GUNGNIR 110M RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG GUNGNIR 110M ITOPYA'da. www.itopya.com
E exceLLency Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #19 Zalman n5 güzel kasa 1 haftadır kullanıyorum. Yan kapak cam değil plastik. Değerlendirebilirsiniz.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 17 Kasım 2020 #20 Amazon.com.tr