Mesh kasa önerisi

SweCra

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller.
ATX bir kasa istiyorum soğutması güzel olan, içindemin 650W Power olan kaliteli bir şey istiyorum, 2K-2K bütçe ayırdım Power ve kasa ayrı olursa diye.
Ek olarak Power 8 pin anakart 8pin ekran kartı çıkışı olacak.

Matx kasa oneririmisin ek olarak
Biraz bütçeni aşıyor ama bayağı kalitelidir kendisi. Ayrıca yukarıda dark guardian vermişim. Onun pro olan versiyonunu da alabilirsin. Ayrıcalığı ise fanların rengi değişebiliyor.

Hocam MSI inceledigimde hepsiburada farklı renklerle çekilmiş fotoğraflar var nasıl değiştirmişler renkleri

Ek : kasanın uzerindeki tuş ile degistirilebiliyor

Son düzenleme:
Dark GT Pro bence oyun için ideal ve ucuz öneririm.

İşte hem Dark Guardian Pro hem de MSI M100R modelinde kullanıcı renk ayarı yapabiliyor. Kontrolcüsü var siz kumanda üzerinden renk ve hız ayarı yapabiliyorsunuz ancak M100A ve Dark Guardian modelinde renk değiştirme ayarı bulunmuyor.

Hocam MSI inceledigimde Hepsiburada farklı renklerle çekilmiş fotoğraflar var nasıl değiştirmişler renkleri

Ek: Kasanın uzerindeki tuş ile degistirilebiliyor

Kasanın üzerindeki tuş ile de değişebiliyor evet.

Alacağım anakart matxmis ondan dolayı içinde küçücük duruyor bu yüzden mATX MSI alacağım

2 tane alta 2 tane de üste fan takabilirsiniz. Toplam 3+2+2+1 fan yani 8 fan desteği var. MSI M100R modelinin.

Ama şu var MSI'ın kasası biraz dar. Yani baktım yorumlara da altta fan koyulacak yere pek alan kalmıyor. Bence Dark alın.

Son düzenleme:
Hocam kasaya ek bir fan takmiyacam ileride stok fandan 240mm sıvı sogutmaya gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…