Herkesin imkanı bir olmuyor ki dolar da yüksek kasa alamayanlar olacaktır. Adam sadece elindekini en iyi şekilde kullanmayı amaçlamış. Linc etmeye gerek yok isteyen yapar istemeyen yapmaz.
Hocam adam elindeki imkanları en iyi şekilde kullanman için yapıyor isteyen yapar isteyen yapmaz zorlamıyor seni bir de öyle ha diyince bişey satılmıyor.
Elindeki imkan derken? Şu kasa ne kadar pahalıdır sırf her tarafı camlı ve RGB fan var diye. Eldeki imkanlar en başta değerlendirilir. Bu kasaya sahip adam bu videoyu izledikten sonra elinde bir çözüm olmayacak. Koşup matkabı alıp kasasını delik deşik etmeyecek. Çünkü bu kasayı alanların istediği şey başka. Mesh kasa alanların isteği bambaşka. Hiç gördün mü yan kapak hariç mesh kasası olan birinin etrafını camla döşediğini. Bu da aynı şey.
Herkesin imkanı bir olmuyor ki dolar da yüksek kasa alamayanlar olacaktır. Adam sadece elindekini en iyi şekilde kullanmayı amaçlamış. Linc etmeye gerek yok isteyen yapar istemeyen yapmaz.
hocam benim de kasamın ön tarafıydı ben de kendim mesh yaptım ön paneldeki camı söküp laptop soğutucusunun filtresi kes biç ayarla yapıştır derken ortaya böyle bir şey çıktı. “ ÖN taraftan bahsediyorum. Yan taraftaki sinekliğe takılmayın kasa açık kullanıyorum çok tozlanmasın diye önlem o.Eki Görüntüle 578669
Hocam adam elindeki imkanları en iyi şekilde kullanman için yapıyor isteyen yapar isteyen yapmaz zorlamıyor seni bir de öyle ha diyince bişey satılmıyor.
Yani benim demek istediğim o değil şuan siparis versek bile baya bir bekletiyor firmalar, siteler ve mağazalar. Bence yeni kasmak almak istemeyip böyle kullanmak isteyenler olabilir. Adam zorla yapın dememiski.
Benim de anlamadığım kısım o. Nasıl ki youtuberlar abuk subuk içerik çekiyor ve tutuyor firmaların yaptığı mantık da aynı. Bu kasalar tutmasa güzel olur.