W Waizard Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, kasanın mesh paneline çalışırken su geldi. Geldiği gibi kapatıp fişi çektim. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, kasanın mesh paneline çalışırken su geldi. Geldiği gibi kapatıp fişi çektim. Ne yapmalıyım?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #2 Ön taraf mesh yer ile çıkıyorsa çıkar. Temiz bir bezle güzelce kurula. Artı 0 Eksi
KS KS W Waizard Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Mesh panelin arkasında 3 fan var içeri üflemiş olma ihtimali var mı Artı 0 Eksi
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 Waizard dedi: Arkadaşlar, kasanın mesh paneline çalışırken su geldi. Geldiği gibi kapatıp fişi çektim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi tarafına geldi ayrıca parçalar çok ıslandı mı, ıslandıysa ıslanan yerleri sil sonra çalıştır çalışırsa sorun yoktur. Waizard dedi: Mesh panelin arkasında 3 fan var içeri üflemiş olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar su döküldüğüne bağlı 2-3 damladan bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Waizard dedi: Arkadaşlar, kasanın mesh paneline çalışırken su geldi. Geldiği gibi kapatıp fişi çektim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi tarafına geldi ayrıca parçalar çok ıslandı mı, ıslandıysa ıslanan yerleri sil sonra çalıştır çalışırsa sorun yoktur. Waizard dedi: Mesh panelin arkasında 3 fan var içeri üflemiş olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar su döküldüğüne bağlı 2-3 damladan bir şey olmaz.
KS KS W Waizard Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 Çok az geldi su şişemden taşan biraz su Artı 0 Eksi
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #6 @Waizard Ne kadar döküldüğüne bağlı. Elinle dokunarak nemden anlarsın zaten. Artı 0 Eksi
KS KS W Waizard Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #7 Mesh panel hafif ıslak çok ıslak değil sabaha kadar bekleyip açsam sorun olmaz herhalde değil mi Artı 0 Eksi
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #8 @Waizard Kendin kurulayıp açsan da bir şey yok olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS W Waizard Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #9 Tamam teşekkürler Artı 0 Eksi