Mesh router önerisi

Bütçe
4000

IGK

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize iyi sosyaller,

Evimize çekilecek olan fiber internet için modeme bağlayabileceğim bir mesh router arıyorum. Bütçe 4 bin civarı. En az 1000 Mbps olması şart. Şu an aklımda olan model Keenetic AX3000 KN39-10 ama mümkünse bunun yerine Wi-Fi 7 bir router almak istiyorum. Her türlü öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mercusys daha önce hiç duymadım, TP-Link'in alt markasıymış. Daha önce markadan herhangi bir router kullandınız mı ve eğer kullandıysanız memnun musunuz? Bu ürün şu an kafama yattı hem yakın fiyatta hem de çift cihaz olduğundan, markadan memnun olan da var lakin Amazon'da yabancı bir yorumda bazı Wi-Fi 7 özelliklerinin çalışmadığı yazılmış.

Mercusys daha önce hiç duymadım, TP-Link'in alt markasıymış. Daha önce markadan herhangi bir router kullandınız mı ve eğer kullandıysanız memnun musunuz? Bu ürün şu an kafama yattı hem yakın fiyatta hem de çift cihaz olduğundan, markadan memnun olan da var lakin Amazon'da yabancı bir yorumda bazı Wi-Fi 7 özelliklerinin çalışmadığı yazılmış.

Ben kullanmadım ama özellikleri ile 3'lü setin kullanıcı yorumları iyiye benziyor 2'li olanın kullanıcı yorumları yok galiba yeni çıkmış ve satın alan olmamış istersen al 2 hafta iade etme hakkın olur beğenmezsen iade edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı