Mesh sistem için modem önerisi

Makaleler
16
Yer
Antalya
Evde TTNET'in verdiği şu modemden var:

Bu modeme ek olarak da 2 adet TP-Link ağ genişletici var. Ancak bu ağ genişleticilerine bağlıyken çok fazla kopma-yavaşlama durumu oluyor. Ayrıca modemin kendisi de bozuldu, elektrik gidip gelince tüm ayarları sıfırlanıyor. Bunlardan dolayı 2 adet mesh modem alıp tüm evde rahatça internet kullanmak istiyoruz. Biraz fiyatlar tuzlanmış. Şu modeller dikkatimi çekti, fiyat olarak da bu civarda uygun olur. Aralarında ne fark var? Daha iyi öneriniz var mıdır?

Keenetic Extra alabilirsiniz fakat omni DSL'ye bulaşmayın bile, kopma vs yaşatmaz fakat sinyalleri ve kapsama alanı gerçekten berbat kullanmış biri olarak söylüyorum, bir de 700TL olmuş şaka gibi 350 400TL iken hadi bütçesi olmayanlar alsın diyorduk fakat 700TL kesinlikle verilmez, ha bir de Keenetic ürünleri farklı marka modem - routerler ile mesh çalışmıyor, o yüzden modem olarak ASUS DSL AC750 öneririm, eğer eviniz dublex falan değilse tek başına iş yapar, alternatif olarak Keenetic Extra'da güzeldir.

Ev dublex ve sıkıntı evin bir ucundan diğerine yetmemesi çünkü modem evin ortasında değil. İki tane birden alacağım zaten alırsam aynı modelden. Keenetic Extra hem modem hem extender olarak çalışabiliyor, ondan dolayı onu attım zaten. Dediğiniz gibi geçen sene iyiydi fiyatlar, daha da artmadan alayım bari diyorum çünkü baya sıkıntı çıkmaya başladı bu aralar.

Şu hem modem hem extender oluyor de mi?:

Bu model DSL altyapıları desteklemiyor, sadece fiber onun dışında her şeyi aynı yani oluyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…