Mesh sistem kurmak

MertSCelik

Hectopat
Merhaba, evimde Netmaster modem bulunmakta ve bu modem salonda durmak zorunda çünkü evimizin duvarındaki hatlarında sıkıntılar var ve sadece salondaki çalışıyor. Bilgisayarımı evin üst katında ve modemin en uzağında kullanıyorum bu sebeple Wi-Fi konusunda problem yaşıyorum.
Telefonum ile modemin yanından yaptığım testlerde 25-30 Mbps civarı hız alıyorum fakat bilgisayarımın bulunduğu yerden yine telefonumla hız testi yaparsam 8-10 Mbps bazen 1 civarına bile düşüyor. İnternetim genel olarak problemli fakat buna şu an yapabileceğim bir şey yok bende en azından internetimin evde düzgün yayılmasını istiyorum ve aşağıya linkini bırakacağım ürünü almayı düşünüyorum, fakat ağ ürünleri konusunda bilgim hiç yok. Bugün yapmış olduğum kısa bir araştırma sonucunda bu üründe karar kıldım. Acaba işimi görür mü? Ve bir cihazı modeme kablo ile bağlayıp diğerini üst katta kullanırsam yeterli olur mu merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Aklıma sonradan geldiği için yeni ekliyorum, Xiaomi vs markaların ucuz menzil genişleticileri var fakat bu ürünlerde kopma yaşadığını yazmış bazı insanlar incelemerde ve ben evin ayrı bir katına genişletmek ve uzun bir mesafeye iletmek istediğim için emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…