GUIY910 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 157 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar ben büyük bir evde oturuyorum ve modemim evin her yerine internet vermiyor. Zaten eski bir modem, onu değiştireceğim ve mesh sistemi kuracağım. Mesh sistemi nasıl kurulur anlatır mısınız? Ve link atarsanız menun olurum.
Arkadaşlar ben büyük bir evde oturuyorum ve modemim evin her yerine internet vermiyor. Zaten eski bir modem, onu değiştireceğim ve mesh sistemi kuracağım. Mesh sistemi nasıl kurulur anlatır mısınız? Ve link atarsanız menun olurum.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 5 Kasım 2022 #2 Uzay montajdan bahsediyorsanız youtubta çok var. Ha modemden bahsediyorsunuz malesef bilgim yok. Mesh diyince açık sistemden bahsediyorsunuz sandım.
Uzay montajdan bahsediyorsanız youtubta çok var. Ha modemden bahsediyorsunuz malesef bilgim yok. Mesh diyince açık sistemden bahsediyorsunuz sandım.
Muhammet Mustafa Günaltın Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Çağrı Merkezi Şefi Profil Kapağı 1522413149 5 Kasım 2022 #3 Kenneetic bu konuda iyi diye biliyorum videoları vsde var internette.
yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #4 Mercusys markasına bakmanızı öneririm. Tp-link'in alt markası.