A AMD07 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Merhaba, önde ARGB fanlı kasa önerisi istiyorum bütçe 2100 egzozla beraber toplamda en az 3 fanlı olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Merhaba, önde ARGB fanlı kasa önerisi istiyorum bütçe 2100 egzozla beraber toplamda en az 3 fanlı olursa iyi olur.
RGBDelisiBiri Decipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Yer İstanbul/Avrupa Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia MX130 İntel Core İ5 10.Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 3 Haziran 2023 #2 Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
A AMD07 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Bunu biliyorum hocam bende de V20 vardı ama fanlarından biri sorunlu diye iade ediyorum. Başka tavsiyeniz olur mu?
Bunu biliyorum hocam bende de V20 vardı ama fanlarından biri sorunlu diye iade ediyorum. Başka tavsiyeniz olur mu?