Mesleğime karar veremedim

Kendini yabancı dillerde geliştir, meslek sana gelir. İlgi alanlarına yakın hedefler koy, abartıya kaçma.

Eğer okumayacaksan Aras Kargo'ya gir iyi para var.

Çoğu kişi güzel bir iş sahibi oluyo ? bir insan mühendis olup 3200tl maaşla çalışmaya başlaması komik değil mi? 3200tl ile ne yapabilirsin mesela
Ne mühendisi olduğuna bağlı, mesela petrol mühendisliği genelde yıllık 132 bin dolarla 200 bin dolar arasında maaş alıyor, elektrik mühendisi yıllık 57 bin dolar maaş alıyor, bilgisayar / yazılım mühendisi yeni başlayanlarda yıllık 50 bin dolar, deneyimli olanlarda ise yıllık 200 bin dolar kazanabiliyor, bu uzay mühendisi, kimya mühendisi, metalurji ve malzeme mühendisliği vb. şekilde devam eder. Ben mekatronik mühendisliği okuyorum ve şu anda maaşı ortalama 4500TL, deneyim kazandıkça bu maaş katlanıyor.

ilgi duyduğun keyif aldığın alanı seç ve yoluna devam et. yol seni illaki bir yere götürecektir. tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…