Meslek 11. Sınıf Çalışma Programı

İsimsizAB

Hectopat
Daha fazla  
11.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ancak üniversitede mesleğimle ilgili hiç bir bölümü düşünmüyorum, bu yüzden şimdiden ders çalışmaya başladım. Evet anadolu lisesindekiler şu anda benden daha üstün durumdalar ben de bu yüzden dershaneye yazıldım haftanın 2 günü normal kültür derslerini görüyorum. Okul zamanları ise meslek derslerini ancak ben buna ayak uyduramıyorum tüm bilgiler birbirine giriyor dağılıyor, buna uygun program yapmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :) Ve son olarak sizce dershaneye devam etmeli miyim yoksa son sınıfta mı gitmeliyim bu sene dershanenin pek bir etkisi olmiyacaksa aileme pek yük olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende 11. Sınıfım 9 10 u meslek lisesinde okudum sınavlar çok kekti ortalamam 9. Sınıf 80 10. Sınıf 83 idi. Şuan 11. Sınıfım final temel lisesine gidiyorum. İstesende istemesende çalışmak zorundasın. Zorundalık hissi veriyor özel okul okulunu kesinlikle değiştirmelisin. Tabi aile durumu maddi durumun iyi ise. Meslek dersleri seni zora sokar ortalamanı düşürür. Üniversite puanında azda olsa etkisi vardır okul puanının.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı