Meslek dersinden kalınırsa sınıfta kalınır mı?

4ndre

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 9.sınıfım meslek lisesinde okuyorum. Okuduğum bölümün dersinden kalırsam aynı zamanda sınıfta da kalır mıyım yoksa sorumlu olarak mı geçerim?

Merhaba arkadaşlar ben 9.sınıfım meslek lisesinde okuyorum. Okuduğum bölümün dersinden kalırsam aynı zamanda sınıfta da kalır mıyım yoksa sorumlu olarak mı geçerim?

Sorumlu olarak geçersin ve sorumluluğu verene kadar mezun olamazsın.

Sorumluluğa kalırsınız seneye tekrardan sınavına girersiniz.
3 hakkınız var diye biliyorum yeni düzenleme ile 2 sene önce gelmişti şimdi değişti mi bilmiyorum bende son sene meslek öğrencisiyim sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Bilgiğim kadarı ile kaç dersten kaldığın önemli tüm meslek derslerinden kaldıysan sınıf tekrarı oluyor diye biliyorum ama sadece 1 veya 2 ders ise sorumlu geçiyorsun.

Hocam mezun olmazsa ne olur?

Mezun olamazsa diploma alamaz.

Hak falan yok 30 yaşında adamlar geliyor bizim okula sorumluluk vermeye. Geçene kadar girebiliyor.

Sınıfı geçersin seneye sorumluluk sınavına girersin.Mezun olana kadar sorumluluk sınavını geçmen lazım yoksa diploma vermezler ama sorumluluk sınavlarını genelde kolay yaparlar az bir çalışma ile geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…