Meslek eğitiminde kimya okunur mu?

Tasarım

Centipat
Daha fazla  
Direkt kısa keseceğim. Meslek eğitime gideceğim kimya bölümü var hoca bana kimya ile matematiğinin iyi olması lazım dedi. Benim matematik kötü ama kimyadan az çok anlıyorum. Kimya bölümünü önerir misiniz yani ortamı dersleri iyi midir, nasıldır? Giden varsa merak ediyorum neler yaptırıyorlar?

ATP ise okunur ama AMP ise okunmaz.

Atp AMP ne demek.
AMP daha çok meslek ağırlıklıyken, ATP hem meslek hem diğer derslere ağırlık verir. Eğer OBP ile lise seçimi yaptıysan AMP'desin, LGS puanı ile yaptıysan ATP'desin demektir. AMP öğrencileri 1 yıl staj yaparken ATP öğrencileri sadece 40 gün yapar.

Yani ben normal meslek okuluna gideceğim puana bakmıyolar diye biliyorum ben yani hacı sevim kimya bölümü yazın okul çıkıyor zaten.

Yani ben normal meslek okuluna gideceğim puana bakmıyolar diye biliyorum ben yani hacı sevim kimya bölümü yazın okul çıkıyor zaten.
MESEM demek istediyseniz asla tavsiye etmiyorum. 14 Yaşınızda günde 10 saat işe giden bir işçi olmak istiyorsanız olabilir.

MESEM demek istediyseniz asla tavsiye etmiyorum. 14 yaşınızda günde 10 saat işe giden bir işçi olmak istiyorsanız olabilir.

Meslek okuyacağım düz reis yani 1 gün okul değil 5 gün okul düz gideceğim MESEM olmayacak.

Yani meslek okulu ama 5 gün gideceğim Anadolu ile aynı.

Meslek okuyacağım düz reis yani 1 gün okul değil 5 gün okul düz gideceğim MESEM olmayacak.

Yani meslek okulu ama 5 gün gideceğim Anadolu ile aynı.
Gerçekten ilgin varsa okuyabilirsin ama aklına 'bilim adamı' tarzı işler gelmesin. Muhtemelen fabrika tarzı bir alanda çalışacaksın. Ayrıca sadece bölüm değil, sonra dal seçimi de yapacaksın. Lastik üretimi, petrol, boya üretimi ve kimya ile alakalı vb. dallar var. Araştırıp kendine uygun olanı bulabilirsin.

Kimyager olmak istiyorum çıkar mı?

Çünkü ben üniyede hazırlanmak istiyorum sen AMP için diyorsun çünkü AMPler hemen işçi oluyor ama atpler daha iyi mesleklere girebiliyor değil mi?

Kimyager olmak istiyorum çıkar mı?

Çünkü ben üniyede hazırlanmak istiyorum sen AMP için diyorsun çünkü AMPler hemen işçi oluyor ama atpler daha iyi mesleklere girebiliyor değil mi?
ATP girersen çok daha fazla AYT konusu görürsün ve üniversite sınavına daha iyi çalışırsın. Ama AMP girersen ders çok az işlersin çoğunlukla mesleğin ile alakalı konu göreceğinden üniversite çok zor gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…