Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 6 Haziran 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi Anadolu kazanamazsam mecbur gideceğim yer meslek lisesi. Dil bölümü okumak istiyorum ama meslek lisesinde var mı bilmiyorum.
Sorum başlıktaki gibi Anadolu kazanamazsam mecbur gideceğim yer meslek lisesi. Dil bölümü okumak istiyorum ama meslek lisesinde var mı bilmiyorum.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #2 Ousia dedi: Sorum başlıktaki gibi Anadolu kazanamazsam mecbur gideceğim yer meslek lisesi. Dil bölümü okumak istiyorum ama meslek lisesinde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla, yok hocam.
Ousia dedi: Sorum başlıktaki gibi Anadolu kazanamazsam mecbur gideceğim yer meslek lisesi. Dil bölümü okumak istiyorum ama meslek lisesinde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla, yok hocam.
3 333365 Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 6 Haziran 2022 #3 Meslek liselerinde mesleğe yönelik bölümler olur.
LeoneKorkmaz Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #4 Bizim okulda var ama nasıl bir şey bilmiyorum.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #5 Ousia dedi: Sorum başlıktaki gibi Anadolu kazanamazsam mecbur gideceğim yer meslek lisesi. Dil bölümü okumak istiyorum ama meslek lisesinde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genellikle meslek okulları sayısal olarak sınıflar kurulur. Ben dil veya sözel olan görmedim.
Ousia dedi: Sorum başlıktaki gibi Anadolu kazanamazsam mecbur gideceğim yer meslek lisesi. Dil bölümü okumak istiyorum ama meslek lisesinde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genellikle meslek okulları sayısal olarak sınıflar kurulur. Ben dil veya sözel olan görmedim.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 30 Ağustos 2022 #6 ErrorCorrection dedi: Genellikle meslek okulları sayısal olarak sınıflar kurulur. Ben dil veya sözel olan görmedim. Genişletmek için tıkla... Sözel ders yok mu yani? Sayısalım kötü benim.
ErrorCorrection dedi: Genellikle meslek okulları sayısal olarak sınıflar kurulur. Ben dil veya sözel olan görmedim. Genişletmek için tıkla... Sözel ders yok mu yani? Sayısalım kötü benim.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #7 Ousia dedi: Sözel ders yok mu yani? Sayısalım kötü benim. Genişletmek için tıkla... Meslek okulu paşam orası. Yani bildiğin meslek veriyorlar. Sözel olur mu sence?
Ousia dedi: Sözel ders yok mu yani? Sayısalım kötü benim. Genişletmek için tıkla... Meslek okulu paşam orası. Yani bildiğin meslek veriyorlar. Sözel olur mu sence?