xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Eylül 2025 #1 Merhaba, ben 11. sınıf oldum bu sene staj yapacağım 2 gün burada sorun yok ama yazın bütün meslek liseleri staj yapmak zorunda mı? Çünkü ben de yazın 2 ay staj yapacakmışım, yaz tatilim gidecek.
Merhaba, ben 11. sınıf oldum bu sene staj yapacağım 2 gün burada sorun yok ama yazın bütün meslek liseleri staj yapmak zorunda mı? Çünkü ben de yazın 2 ay staj yapacakmışım, yaz tatilim gidecek.
yolmisafiri Picopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 99 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Evga GTX 1070 Anakart: Asus Prime B450M-K II RAM: GoodRam 3600mhz 2x8 CL18 SSD: Kioxia Exceria G2 1TB İşlemci Soğutucu: DeepCool AK400 Digital Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #3 Peki mesleki ve teknik Anadolu lisesinde zorunlu mu? tolgauzerr dedi: Evet zorunlu Genişletmek için tıkla...
Peki mesleki ve teknik Anadolu lisesinde zorunlu mu? tolgauzerr dedi: Evet zorunlu Genişletmek için tıkla...
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Eylül 2025 #4 tolgauzerr dedi: Evet zorunlu. Genişletmek için tıkla... Hocam yazın çalışmak istememe gibi bir durumum var mı hocaya zorunlu mu dedim zorunlu dedi çalışmazsam sadece yazın sanırım sertifikam olmayacak. yolmisafiri dedi: Peki mesleki ve teknik Anadolu lisesinde zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Zaten ben mesleki teknik Anadolu lisesindeyim hocam.
tolgauzerr dedi: Evet zorunlu. Genişletmek için tıkla... Hocam yazın çalışmak istememe gibi bir durumum var mı hocaya zorunlu mu dedim zorunlu dedi çalışmazsam sadece yazın sanırım sertifikam olmayacak. yolmisafiri dedi: Peki mesleki ve teknik Anadolu lisesinde zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Zaten ben mesleki teknik Anadolu lisesindeyim hocam.
yolmisafiri Picopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 99 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Evga GTX 1070 Anakart: Asus Prime B450M-K II RAM: GoodRam 3600mhz 2x8 CL18 SSD: Kioxia Exceria G2 1TB İşlemci Soğutucu: DeepCool AK400 Digital Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #6 xSylas dedi: Hocam yazın çalışmak istememe gibi bir durumum var mı hocaya zorunlu mu dedim zorunlu dedi çalışmazsam sadece yazın sanırım sertifikam olmayacak. Zaten ben mesleki teknik Anadolu lisesindeyim hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de 10.sınıfım bilişimdeyim. Peki her dal için geçerli mi bu staj bilen var mı?
xSylas dedi: Hocam yazın çalışmak istememe gibi bir durumum var mı hocaya zorunlu mu dedim zorunlu dedi çalışmazsam sadece yazın sanırım sertifikam olmayacak. Zaten ben mesleki teknik Anadolu lisesindeyim hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de 10.sınıfım bilişimdeyim. Peki her dal için geçerli mi bu staj bilen var mı?
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Eylül 2025 #7 yolmisafiri dedi: Ben de 10.sınıfım bilişimdeyim. Peki her dal için geçerli mi bu staj bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle geçerli hocam ben 11.sınıfım şu an gidiyorum zorunlu değil ama gitmezsem sertifikam olmayacak ve o sertifika geleceğim için önemli.
yolmisafiri dedi: Ben de 10.sınıfım bilişimdeyim. Peki her dal için geçerli mi bu staj bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle geçerli hocam ben 11.sınıfım şu an gidiyorum zorunlu değil ama gitmezsem sertifikam olmayacak ve o sertifika geleceğim için önemli.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.324 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #8 İş yeri açma belgesi alamazsın staja gitmezsen.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 562 Çözümler 1 10 Eylül 2025 #9 AMP isen kışın staj yaparsın atp isen yazın staj yaparsın.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Eylül 2025 #10 bbo7 dedi: AMP isen kışın staj yaparsın atp isen yazın staj yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam AMPyim ama yazında yapacağım maalesef.
bbo7 dedi: AMP isen kışın staj yaparsın atp isen yazın staj yaparsın. Genişletmek için tıkla... Hocam AMPyim ama yazında yapacağım maalesef.