Burkan124 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 249 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #11 Anadolu teknik meslek isen yazın yapmak zorundasın yoksa sadece belge alamıyor değil sınıfta da kalıyorsun.
Anadolu teknik meslek isen yazın yapmak zorundasın yoksa sadece belge alamıyor değil sınıfta da kalıyorsun.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 562 Çözümler 1 10 Eylül 2025 #12 xSylas dedi: Hocam ampyim ama yazında yapacağım maalesef. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyor olabilir misin yazın sadece atp olanlar yapıyor kışınsa AMP olanlar yapıyor.
xSylas dedi: Hocam ampyim ama yazında yapacağım maalesef. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyor olabilir misin yazın sadece atp olanlar yapıyor kışınsa AMP olanlar yapıyor.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Eylül 2025 #13 Burkan124 dedi: Anadolu meslek isen yazın yapmak zorundasın yoksa sadece belge alamıyor değil sınıfta da kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam yazın hiç yapmak istemiyorum kurtulma şansım yok mudur?
Burkan124 dedi: Anadolu meslek isen yazın yapmak zorundasın yoksa sadece belge alamıyor değil sınıfta da kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam yazın hiç yapmak istemiyorum kurtulma şansım yok mudur?
Burkan124 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 249 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #14 xSylas dedi: Hocam ampyim ama yazında yapacağım maalesef. Genişletmek için tıkla... Ampler 12.sınıfta okul varken yapıyor yazın yapmamanız gerekiyor emin misin AMP olduğuna.
xSylas dedi: Hocam ampyim ama yazında yapacağım maalesef. Genişletmek için tıkla... Ampler 12.sınıfta okul varken yapıyor yazın yapmamanız gerekiyor emin misin AMP olduğuna.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 562 Çözümler 1 10 Eylül 2025 #15 Burkan124 dedi: Anadolu meslek isen yazın yapmak zorundasın yoksa sadece belge alamıyor değil sınıfta da kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende Anadolu meslektim kışın staj yaptık, yazın falan yapmadık.
Burkan124 dedi: Anadolu meslek isen yazın yapmak zorundasın yoksa sadece belge alamıyor değil sınıfta da kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende Anadolu meslektim kışın staj yaptık, yazın falan yapmadık.
Burkan124 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 249 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #16 xSylas dedi: Hocam yazın hiç yapmak istemiyorum kurtulma şansım yok mudur? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi AMP isen bölüm başkanı hoca ile konuş yapmaman gerekiyor.
xSylas dedi: Hocam yazın hiç yapmak istemiyorum kurtulma şansım yok mudur? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi AMP isen bölüm başkanı hoca ile konuş yapmaman gerekiyor.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.324 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #17 Hocam staj Anadolu meslekteyim bende 3 gün staj bir gün okul kışın staj.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Eylül 2025 #18 Hocam Anadolu meslek programındayım alanım motorulu araçlar şu an 2 gün gideceğim cuma CMT yaz olunca da 2 ay çalılacakmışım yani staj haftanın 5G'ünü hangi günler bilmiyorum umarım hafta içidir 1 ayda tatilim olacakmış.
Hocam Anadolu meslek programındayım alanım motorulu araçlar şu an 2 gün gideceğim cuma CMT yaz olunca da 2 ay çalılacakmışım yani staj haftanın 5G'ünü hangi günler bilmiyorum umarım hafta içidir 1 ayda tatilim olacakmış.