Meslek liseli olarak üniversite okunmalı mı?

Hayat, maddi duruma göre değişir. Direkt meslege atilmak istiyorum, is yorucu olsa da çalışırım dersen okuma ama daha masabasi bir iş isterim dersen okunmalı. Meslek liseli olduğun için de mühendislige mtok kontenjanından girebilirsin. Önemli olan ne yapmak istediğin

Otomasyon bölümü için MTOK kontenjani var mi?

Hocam şimdi ben AYT puanına göre bir bölüm seçtim TYT'ye çalışmama gerek var mı?
Kardeşim Tyt temel sınav herkes girmeli Ayt ye ise isteğe bağlı giriliyor ama 4 senelik bir bölüm istiyorsan Ayt ye girmen gerekiyor Ayt de sayısal sözel eşit ağırlık var onları çözüyorsun hangisiysen

Ben meslek olduğum için sayısal sözel eşit ağırlık secmedik neye göre yapacağım.

Ben meslek olduğum için sayısal sözel eşit ağırlık secmedik neye göre yapacağım.
Bölümlere bak hangisini seçtiğin önemsiz hangi bölümü istiyorsan onun kısmına hazırlan mesela mühendislikler ve tıp sayısal hukuk psikoloji işletme ekonomi eşit ağırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…