Meslek lisesi 10.sınıfta bölüm değiştirme

Qwertyq

Centipat
Merhaba ben yeni 10.sınıfa geçtim meslek lisesinde elektrik elektronik bölümünü okuyorum ama bilişim bölümüne geçmek istiyorum. 10.sınıfta bölüm değiştirince tekrar 9'u okumam gerekiyor mu yoksa 10.sınıftan devam mı edeceğim?

Sorumlu derslerin olacak onları vermen gerek mezun olana kadar.

10'dan devam edersin ama 9'da ki bilişim derslerinin sorumluluk sınavlarına girmen lazım.

Meslek lisesi ve MYO mezunu olarak bir halta yaramaz olduklarını söyleyebilirim. Mezun olanlar hep uzman çavuş ve astsubay oldu. 1 tane bilişimci çıkmaz içlerinden ben hariç. Duvarın dibinde sol tarafta Hüseyin AYDIN yazıyor üstünde. Verilen eğitim YouTube kanalı kadar bile değil. Veritabanı diye Access veritabanı anlatılıyor. İnsan bir Oracle SQL, PL/SQL, Database Administrator ve formlar/raporlamalar anlatır. Güncel bir Java ve teknolojilerini anlatır. Kurumsal projeler yapmayı CI-CD süreçleri yönetmeyi anlatır. Hiç biri yok. Meslek öğrettiğini iddia eden okullar meslek öğretemiyor hepsi asker oluyor. Sanki askeri okul mübarek. Kız öğrencide yoktu abaza meslek olarak bilinirdik. 2012'de liseden mezun oldum. 2014'de MYO'dan.

bune kardeşim geleceğin hapis mahkumları gibi

Hapishaneden tahliye olur gibi poz vermişler

Bilişim okuyan bir arkadaş da çok zor olduğunu söylüyor da kararsız kaldım, ben de elektrik elektronik okumak istemiyorum ne yapsam bilemiyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…