Meslek lisesi 11. sınıf dersleri nelerdir?

ferhat dogan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Meslek lisesi 11. sınıf dersleri nelerdir? Cunku 10.sınıfda bazı derslerın kaldırlıp bazı yenı dersler gelıcegını duymustum.

Web programlama, mobil (android studio ile java yazıyoruz.), grafik dersi (photoshop ve animasyon öğreniyoruz.) dersler böyleydi eğer bu sene ekstra bir şey eklenmedi ise. (Bilişim bölümü için yazdım.)

Bölümünüze bağlı.

Web programlama, mobil (Android Studio ile Java yazıyoruz.), grafik dersi (Photoshop ve animasyon öğreniyoruz.) Dersler böyleydi eğer bu sene ekstra bir şey eklenmedi ise. (bilişim bölümü için yazdım.)

Hocam 10.sınıf için neler bilginiz var mıdır şimdiden teşekkürler.

Bılısım.

Kültür derslerı olarak.
Fen derslerinden sadece 1 ders olacak şekilde biyoloji var. Sosyal derslerinden coğrafya yok artık. Matematik ise 2 saate düştü, geri kalanı geçen sene ile aynı.

Hocam 10.sınıf için neler bilginiz var mıdır şimdiden teşekkürler.
En son gördüğümüz kadarıyla form C# görülüyordu ve benim için favori yazılım dilim hala C#. Aşırı keyif alıyorum yazmaktan, konuya dönersem arduino kodlamayı gördük C++ ile.

Hocam Arduino gecen senede vardı ve gecen sene bıze matematık kalkıp yerıne geometrı gelıcek diye bılıyordum.

Hocam 10 saat oluyormuş sanırsam meslek dersi doğru mudur yani daha çok meslek dersi giriyor değil mi dersin içine.

Hocam 10 saat oluyormuş sanırsam meslek dersi doğru mudur yani daha çok meslek dersi giriyor değil mi dersin içine.
Evet, hocam giriyor. Nesne tabanlı programlama C# gördüğünüz ders ve 10 saat. Yani matematik ve edebiyatın toplamı kadar ağır bir ders kesinlikle yüksek not alın. Ve robotik kodlama dersi ise 4 ders. Nesne ve edebiyat zorunlu ders diye hatırlıyorum.

Hocam Arduino gecen senede vardı ve gecen sene bıze matematık kalkıp yerıne geometrı gelıcek diye bılıyordum.
Hocam matematik konusunda biz karma konular gördük yani geometri veya TYT konuları da vardı. Bizim okul da böyleydi sizde farklı olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…