V Vaderr Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 5 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Merhaba, yeni liseye geçeceğim. Mezun olduğum zaman atp seçmek istiyorum. Ancak istediğim lisede ATP programında istediğim meslek yok. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2024
Merhaba, yeni liseye geçeceğim. Mezun olduğum zaman atp seçmek istiyorum. Ancak istediğim lisede ATP programında istediğim meslek yok. Ne yapmalıyım?
Scofield Michael Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 867 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Vaderr dedi: Merhaba, yeni liseye geçeceğim. Mezun olduğum zaman atp seçmek istiyorum. Ancak istediğim lisede atp programında istediğim meslek yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başka okul bakacaksınız bölüm yoksa yoktur. Ya da AMP tarafına geçeceksiniz. Artı 0 Eksi
Vaderr dedi: Merhaba, yeni liseye geçeceğim. Mezun olduğum zaman atp seçmek istiyorum. Ancak istediğim lisede atp programında istediğim meslek yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başka okul bakacaksınız bölüm yoksa yoktur. Ya da AMP tarafına geçeceksiniz.