AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Meslek lisesi bilişim bölümünden mezun oldum ve bilgisayar programcılığı okumak istiyorum. Bu bölüme gidersem ne kadar ek puan alabilirim?
Merhaba. Meslek lisesi bilişim bölümünden mezun oldum ve bilgisayar programcılığı okumak istiyorum. Bu bölüme gidersem ne kadar ek puan alabilirim?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.114 Çözümler 6 18 Temmuz 2024 #2 Sınav sonucunuzdaki en sağdaki ek puanlı yerleştirme diye biliyorum.
Y Yusufyıldırım00 Megapat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 Bende aynı meslek lisesi bölümden mezun oldum. ÖSYM sonuç sayfasında "ek puanlı yerleştirme" olan kısımda puanın ve sıralaman yazar oradan öğrenebilirsin. Son düzenleme: 18 Temmuz 2024
Bende aynı meslek lisesi bölümden mezun oldum. ÖSYM sonuç sayfasında "ek puanlı yerleştirme" olan kısımda puanın ve sıralaman yazar oradan öğrenebilirsin.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 Yusufyıldırım00 dedi: Bende aynı bölümden mezun oldum. ÖSYM sonuç sayfasında "ek puanlı yerleştirme" olan kısımda puanın ve sıralaman yazar oradan öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir ek puan olmayacak değil mi hocam sonuç sayfasındaki puana ek olarak?
Yusufyıldırım00 dedi: Bende aynı bölümden mezun oldum. ÖSYM sonuç sayfasında "ek puanlı yerleştirme" olan kısımda puanın ve sıralaman yazar oradan öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir ek puan olmayacak değil mi hocam sonuç sayfasındaki puana ek olarak?
Y Yusufyıldırım00 Megapat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 AkadirAY dedi: Yani herhangi bir ek puan olmayacak değil mi hocam sonuç sayfasındaki puana ek olarak? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Zaten TYT sonucuna ek puan eklenmiş hali orada yazılıyor.
AkadirAY dedi: Yani herhangi bir ek puan olmayacak değil mi hocam sonuç sayfasındaki puana ek olarak? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Zaten TYT sonucuna ek puan eklenmiş hali orada yazılıyor.