fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 16 Aralık 2022 #1 Zeu5 dedi: Aciga gecmek yerine meslek lisesine gecis yap cirakliga gir haftada iki gun okula gidiyorsun geri kalaninda okul seni bir ise sokuyor ve asgari ucret alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapmayı düşünüyorum ben de sadece pazar günleri mi boş oluyor çalışma saatleri belirli mi işten işe göre değişiyor mu?
Zeu5 dedi: Aciga gecmek yerine meslek lisesine gecis yap cirakliga gir haftada iki gun okula gidiyorsun geri kalaninda okul seni bir ise sokuyor ve asgari ucret alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapmayı düşünüyorum ben de sadece pazar günleri mi boş oluyor çalışma saatleri belirli mi işten işe göre değişiyor mu?
Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 16 Aralık 2022 #2 fiqt dedi: Hocam öyle yapmayı düşünüyorum ben de sadece pazar günleri mi boş oluyor çalışma saatleri belirli mi işten işe göre değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangi gunler bos bilmiyorum calisma saatleri isten ise degisiyor benim arkadasa sorayim ona gore cevap verecegim.
fiqt dedi: Hocam öyle yapmayı düşünüyorum ben de sadece pazar günleri mi boş oluyor çalışma saatleri belirli mi işten işe göre değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangi gunler bos bilmiyorum calisma saatleri isten ise degisiyor benim arkadasa sorayim ona gore cevap verecegim.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 17 Aralık 2022 #3 Zeu5 dedi: Hangi gunler bos bilmiyorum calisma saatleri isten ise degisiyor benim arkadasa sorayim ona gore cevap verecegim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevap bekliyorum teşekkürler.
Zeu5 dedi: Hangi gunler bos bilmiyorum calisma saatleri isten ise degisiyor benim arkadasa sorayim ona gore cevap verecegim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevap bekliyorum teşekkürler.