Meslek Lisesi Deneyimlerim

Merhaba arkadaşlar, meslek lisesinde 5 günüm geçti zaten meslek lisesini anlamanız için 1 gün orada durmanız yeterli oluyor ben size gördüklerimi anlatayım. Şimdi evet gittiğim okulun ortamı ilçede ki en pis okul büyük ihtimalle, herkes tenefüste sigara olayları dönüyor, işte karşı sınıftan gelen çift dikişler size efelenmeye başlıyorlar bunları boş verin orta okulda bunlarla bayağı kavga etmiştim gerek yok zaten kimseyi tanımadığım bir yere gittim. Meslek lisesinde olan samimiyet hiçbir yerde yok hele o yardımlaşma yok mu? Beni benden aldı, yemek istersiniz verirler size ilk günden "Canım sana feda gardaşım" derler arada para isterlerse verin size seveceklerdir, ama altını çiziyorum samimi olabileceğiniz kişilere verin hep vermeyin zaten sigaraya kurbana girdikleri için 50 KR falan verin bu mümkünse pek sık olmasın. Gelelim kavga dövüş mevzusuna arkadaşlar sizin ailevi değerlerinize sövmedikçe kavgaya girmeyin "Naber lan ****" bunlar tadı tuzu zaten sınıf arkadaşlarınıza karşılık verin tabii biraz muhabbetiniz olsun önce. Sigara içmiyorsanız "ben içmiyorum kardeşim" deyin zaten bir şey demezler zorlamazlar zorlayanlardan koşarak uzaklaşın. Ben 5 günde deneyimlerimi anlattım yani her meslekte böyledir benim gittiğim lise en kakalarından ama dediklerim işinize yarar eklemek isteyen ağabeylerim varsa deneyimlerini alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…