Meslek lisesi hakkında kaygılıyım

gravees

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Gideceğim meslek lisesi güzel bir konuda köşe bir mahallede değil. Şehrin merkezinde. Benimle aynı ilçeden olan arkadaşlarımla tanıştım yaklaşık 10 kişiydik onlarda iyi kişilerdi. Sınıfımız 30 kişilik ama geri kalan 20 kişi sizce ne olur? Veya diğer sınıflar? Meslek lisesine giden hocalar beni bu konuda aydınlatabilir mi?

Meslek lisesi iyidir çevreden duyduğunuz olaylar falan varsa kafana hiç takma bende önyargılıydım.

Öncelikle eğitim kalitesi olarak adı çıkmış liseler dışında hepsi aynıdır onda şüphen olmasın. Ortam olarak diyorsan bu puana göre değişir ama meslek liselerin puanları genelde düşük olduğu ve bütün kekoların oraya gittikleri için ortamları kötü olur genelde.

Kaygının ne olduğunu yazmamışsın. Ama eğer o 20 kişinin kötü insanlar olmasından korkuyorsan hiç gerek yok çünkü siz zaten 10 kişiymişsiniz. Önceden uyarı yapayım 10 kişilik gurubunuz büyük ihtimal kısa sürede dağılacak. Meslek lisesinin merkezde olması zaten çok kötü çünkü iti kopuğu Full merkezlerde yaşar.

Meslek lisesi iyidir çevreden duyduğunuz olaylar falan varsa kafana hiç takma bende önyargılıydım.
Tabi okul içinde olaylar olabilir ama siz kimsye bulasmadiginiz surece size birsey olmaz

Hocam it kopuk lan 4 sene geçirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…