G gravees Centipat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 GoDd1 dedi: LGS puanıyla alıyormuş öyle çok da düşük değil tahminice kötü ortamın iyisi gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam benim okuduğum bölüm o şekil.
GoDd1 dedi: LGS puanıyla alıyormuş öyle çok da düşük değil tahminice kötü ortamın iyisi gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam benim okuduğum bölüm o şekil.
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 596 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #12 9 ve 10 biraz sıkıntılı olabilir arkadaş açısından 11 de rahat edersiniz benim okuduğum okulda öyle oldu.
9 ve 10 biraz sıkıntılı olabilir arkadaş açısından 11 de rahat edersiniz benim okuduğum okulda öyle oldu.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 5 Eylül 2023 #13 gravees dedi: Hocam it kopuk lan 4 sene geçirmek. Genişletmek için tıkla... Sadece halk uydurması. Siz nasılsanız oradakilerde öyle olacak işte.
gravees dedi: Hocam it kopuk lan 4 sene geçirmek. Genişletmek için tıkla... Sadece halk uydurması. Siz nasılsanız oradakilerde öyle olacak işte.
G gravees Centipat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #14 ahmet_kıran dedi: Sadece halk uydurması. Siz nasılsanız oradakilerde öyle olacak işte. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten diğer Anadolu liselerini tercih etseydim halim bin beterdi. İlçede 1 Anadolu lisesi var çok berbat.
ahmet_kıran dedi: Sadece halk uydurması. Siz nasılsanız oradakilerde öyle olacak işte. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten diğer Anadolu liselerini tercih etseydim halim bin beterdi. İlçede 1 Anadolu lisesi var çok berbat.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Eylül 2023 #15 Meslek liseleri ikiye ayrılır: 1. Belalı tipler. 2. Ders çalışmamış ya da çalışsa da çalıştıklarını anlamamış olduğu için meslek lisesine gidenler.
Meslek liseleri ikiye ayrılır: 1. Belalı tipler. 2. Ders çalışmamış ya da çalışsa da çalıştıklarını anlamamış olduğu için meslek lisesine gidenler.
G gravees Centipat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #16 Lightspeed dedi: 9 ve 10 biraz sıkıntılı olabilir arkadaş açısından 11 de rahat edersiniz benim okuduğum okulda öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Ortaokuldan tanıdığım 2 tane arkadaşım var. O konuda pek yalnızlık çekmem herhalde.
Lightspeed dedi: 9 ve 10 biraz sıkıntılı olabilir arkadaş açısından 11 de rahat edersiniz benim okuduğum okulda öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Ortaokuldan tanıdığım 2 tane arkadaşım var. O konuda pek yalnızlık çekmem herhalde.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Eylül 2023 #17 gravees dedi: Ortaokuldan tanıdığım 2 tane arkadaşım var. O konuda pek yalnızlık çekmem herhalde. Genişletmek için tıkla... Yeni arkadaşlar edinirsin onlara takılıp kalma.
gravees dedi: Ortaokuldan tanıdığım 2 tane arkadaşım var. O konuda pek yalnızlık çekmem herhalde. Genişletmek için tıkla... Yeni arkadaşlar edinirsin onlara takılıp kalma.