Meslek lisesi için bölüm önerisi

renSS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bu sene Anadolu lisesine gidiyordum, malum 3 dersten kalma falan gelince zayıfım çok geldi. Şu an sınıfta kaldım babam mesleğe geçmemi söylüyor. Geçmeyi de düşünüyorum ama bana uyan bir bölüm yok. Yakın gelen şu ana kadar bilişim, turizm, halkla ilişkiler. Bu bölümlerden birini seçip 11.sinifta Anadolu'ya geri dönmeyi düşünüyorum. Dilciyim, sizce hangi bölüme gitmeliyim?

Bilişim alanına git. Bilişim alanı diğer alanlara nazaran daha iyi bir öğrenci kitlesine sahip olur.

Bilişim.

Iklimlendirme Teknolojileri- Enerji ile alakali bölümler önerebilirim. Ne okursan oku kendini cok gelistirip fark yaratman lazim.

Tam tersi. Bizim okulun en kötü öğrenci kitlesine sahip bilişimler. Bilişim olarak söylüyorum. Tabii bizim okula özel de olabilir.

Bende meslek lisesinde okuyorum elektrik elektronik bölümundeyim seneye staj senem bizde bilişimdekiler robot gibi çoğu lolcu hayatsizlar hepsi öyle değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…