Meslek lisesi mantıklı mı?

Aurqxx

Centipat
Daha fazla  
Şu an anadoludayim ve meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum. Sınıfta kalmıştım tekrar kalmak istemiyorum. Meslek lisesinde mezun olduktan sonra üniversite okuyabilir miyiz, en mantıklı bölüm hangisi vb. sorular var aklımda.

Evet okuyabilirsin üniversite.
Kaçıncı sınıfsın.

Okuyabilirsin tabii ki neden olmasın? Ama meslek lisesinin amacı meslektir bir mesleğin olacak mezun olduğunda üniversite okumadan bile elinde bir mesleğin olabilir bu çok mantıklı ben meslek lisesi okudum ve bir işin ustasıyım ama son zamanlarda üniversite planım olduğu için derslerden biraz eksik kaldım sonuçta staj var vs şimdi mezunum ve yurt dışında üniversiteye başlıyorum.

Evet kaldıysan mantıklı, okuyabilirsin ve bilgisayar bölümü var diye biliyorum.

Meslek çıkışlı olursan üniversite olmasa bile iş imkanın var sanırım(teknik bölümlerde)
Eğer garantili olayım dersen mantıklı

Evet kaldıysan mantıklı, okuyabilirsin ve bilgisayar bölümü var diye biliyorum.

Makine gibi bölümlerde de iş imkanı çok

Meslek edinmek istiyorsanız meslek lisesine gidin, üniversite okumak istiyorsanız Anadolu daha mantıklı.

M.T.O.K konusunda avantajlısın diye biliyorum ama iyi değerlendirmen lazım lise hayatını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…