Meslek lisesi mantıklı mı?

Elektrik, mekanik, havacılık ve Mekatronik bu bölümler her zaman avantajlıdır iş bulma ve maaş konusunda ama burada önemli olan senin ne istediğin ve bunu ailenede danışmanı öneririm.
Evet elektrik elektronik mezunu da güzeldir.

Meslek lisesi okuyan veya okumak isteyen kardeşlere deneyimli biri olarak tavsiyelerim şunlardır.
Meslek derslerini sakın ihmal etmeyin aynı zamanda normal dersleride meslek lisesi elbette matematik fizik veyahut diğer dersler çok verimli geçmez bir Anadolu gibi ve staj yaptığınız yerin iyi olup kendinizi ustalara sevdirmeniz sizi iş hayatı mezun olduktan sonra hemen bekleyebilir hatta sivil olarak TSK fabrikalarında bile çalışabilirsiniz iyi değerlendirin ama üniversiteyide ihmal etmeyin bence en azından açıktan okumak faydalı.

Bende üni kesinlikle okumak istiyorum.

Hocam elektrik elektronik mühendisliği nasıl mtok ile olursam?

Bir de hocam ben şeyi anlamadım. Ben lisede örneğin elektrik elektronik okudum ve mezun oldum bu bölümde nasıl üniversite okuyacağım?

Son düzenleme:
Hayır. Bir BT - Yazılım Geliştirme 12. sınıf öğrencisi olarak hayır. En azından yazılım ve bilişim alanı düşünüyorsan kesinlikle ama kesinlikle hayır. Diğer alanları için bilemiyorum.

Hayır. Bir BT - Yazılım Geliştirme 12. sınıf öğrencisi olarak hayır. En azından yazılım ve bilişim alanı düşünüyorsan kesinlikle ama kesinlikle hayır. Diğer alanları için bilemiyorum.
Neden peki BT için.

Neden peki BT için.
Staj konusunda çok aldatılıyorsun da onun için. Birazcık da okulun da nasıl bir yer olduğu ile de alakalı ama benim edindiğim tecrübe ile ne kadar başarılı olursan ol staj yerinde hiç yardımcı olmuyorlar BT de.

Okul staj yeri bulmana yardımcı olmuyor evet. Bizim okul deri meslek ağırlıklıydı ben bilişim bölümündeydim. Okulun kotonla anlaşması vardı staj yeri bulamayan kişilerin bölümü fark etmeksizin bilişim dahi olsa kotona eleman olarak gönderiliyordu. Koton hem normal çalışan çalıştırmak yerine stajyer çalıştırıyor parayı da devlet verdiği için bedavaya çalışan çalıştırıyordu. Kendine staj yapacak yer bulmanı öneririm. Ben belediye de bilgi işlem olarak staj yaptım tam sevdiğim meslekti şu anda çalışmak istiyorum ama çoğu yer üniversite mezunu arıyor.

Elektrik elektronik bölümünu seçsem. Oradan mezun olup MTOK ile makine muhendisliğini seçsem mantıklı mı veya elektrik elektronik te.

Evet elektrik elektronik mezunu da güzeldir.
Hocam elektonikten mezun olduktan sonra elektrik elektronik mühendisi olmak için ne yapmalıyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…