Meslek lisesi mi, anadolu lisesi mi?

zeonlin

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. ben şu anda meslek lisesinde okuyorum ama okulumu ve bölümümü sevmiyorum (bölümüm bilişim). Anadolu lisesi, sağlık meslek lisesi ve biyomedikal bölümü arasında kaldım. Üniversite okumak istiyorum dijital içerik üreticiliği bölümü üzerine. Sizce ne yapmalıyım? çok kararsız kaldım ve size danışmak istedim. 10. sınıfım.

Hem bölümünü sevmiyorsun okulunu da değiştir o zaman okulunu.

Anadolu da kal. Görece iyi bir üniversiteyi kazanmaya bak.

Hem bölümünü sevmiyorsun okulunu da değiştir o zaman okulunu.

İkisini de sevmiyorum evet okulumu değiştireceğim ama Anadolu, biyomedikal ve sağlık lisesi arasında kaldım.
Anadolu da kal. Görece iyi bir üniversiteyi kazanmaya bak.

Anadolu çok zorlar mı acaba?
Meslektede kazanabilirsin uğraşma bence kal.

Şu ana kadar bir şey kazanmadım kazanacağımıda düşünmüyorum ama bazı avantajları da vardır elbette.

Sağlık meslek çıkışlıyım üniversite istiyorsan anadolu lisesine gitmeye bak son 2 sene adam akıllı teorik dersleri bile vermiyorlar.

Sağlık meslek çıkışlıyım üniversite istiyorsan Anadolu lisesine gitmeye bak son 2 sene adamakıllı teorik dersleri bile vermiyorlar.

Anadolu lisesine gitmek istiyorum fakat sayısal derslerim çok kötü sınıfta kalırsam diye içime şüphe düşüyor.

Anadolu lisesine gitmek istiyorum fakat sayısal derslerim çok kötü sınıfta kalırsam diye içime şüphe düşüyor.
Meslekte özellikle son sene hep staj ve meslek dersleriyle uğraşacaksın o yüzden hazırlanırken zorlanabilirsin sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…