Meslek lisesi mi Anadolu mu?

furkank0c

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben Furkan,
İleride yazılım mühendisi olmak isteyen her gün kendini geliştirmeye çalışan bu işin ciddiyetini bilen basit bir insanım. Şu anda 10. sınıfa gidiyorum.

9. sınıfı evime yakın bir Anadolu lisesinde okudum okul döneminde Python ile karşılaştım ve Python dilini adım gibi iyi biliyorum. 10. sınıf başında naklimi Bursa otomotiv lisesine bilişim bölümüne aldım pansiyonda kalıyorum. Pansiyon tecrübem vardır beni pansiyon zorlamaz ama seçmek istediğim yazılım geliştirme dalı dolu tek görebileceğim dal ağ ve siber güvenlik.

Açıkçası ben otomotiv lisesine yazılım geliştirmek için geldim ama o dalı secemiyorum beni yanlış anlamayın ağ ve siber güvenliğine düşmanlığım yok ama okulda pek seçilen bir dal değil dal arkadaşlarım da çok da bilgisi olmayan boş insanlar.

Hedefim güzel bir üniversiteden bilişim mezunu olmak. Sizce evime geri dönüp düzgün sıkı bir şekilde Udemy kursları üzeriden üniversiteye kadar öğrene bildiğim kadar programlama dilimi öğrenmeliyim yoksa otomotiv lisesinde ağ ve siber güvenlik mi okumalıyım.

Anadolu lisesine gidersen YKS girmen lazım ya da aklıma bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…