Meslek lisesi mi Anadolu mu?

Henüz 9. sınıfım napacağımı bilemiyorum. AI ve işsizlik korkutuyor dil okumak olarak.

Alan branşları Anadolu liselerinde de seçmeli olarak veriliyor.

Henüz 9. sınıfım napacağımı bilemiyorum. AI ve işsizlik korkutuyor dil okumak olarak.
Sevdiğiniz işi yapmadıktan sonra paranın da çok kıymeti yok nezdimce

Meslek lisesi mi Anadolu mu? Dilden gitmek istiyordum ama işsizlik var mantıklı mı sizce Anadolu lisesi? Meslek mantıklı mı maaşıyla birlikte?

Meslek lisesinde son sınıf öğrencisiyim şu an staj yapıyorum avantajları var örnek göstermem gerekirse şimdi meslek okullarında 2 farklı sınıf seçeneği var 1.Anadolu teknik programlı(atp),2.Anadolu meslek lisesi programları(AMP) diye geçiyorlar atp dediğimiz sistemde 3.sınıfına kadar normal bir şekilde meslek derslerini görerek okuyosun 3.sınıfın yazında 4E bağlayan kısımda 40 günlük staj yapıyorsun ve 4.sınıfta meslek derslerin kalkıyor normal Anadolu lisesi gibi derslere giriyorsun AMP ise ben AMP öğrencisiyim şu an okula 2 gün gidiyorum hafta içi 3 gün staj yapıyorum ve 9 ay yapacağım bir de örnek veriyorum senle aynı sene YKS'ye girdik ben Anadolu öğrencisiym ben 400k sıralama yaptım sen 500-550k yaptın yine aynı okula bölüme girebiliyoruz meslek lisesi öğrencileri için ayrı bir kontenjan açılıyor başka merak ettiğin varsa cevaplayabilirim.)

11. sınıftan çalışmaya başlarsam sizce başarabilir miyim MOSTEM'den çıkma olarak. Derslerde başarılıyım aslında.

Henüz 9. sınıfım ne yapacağımı bilemiyorum. AI ve işsizlik korkutuyor dil okumak olarak.

Ben henüz 24 yaşındayım hala üniversite okuyorum ne yapacağımı bende bilmiyorum hiçbir zaman gerçek anlamda hazır hissetmezsin senelerce ben ne yapacağım kim beni işe alacak onlara ne verebilirimki diye düşünerek ihtimaller zincirini gözünün önünde canlandırıp kuruntular ürettiğin bir süreç olmamalı bu süreç her ne yapmak istiyorsan ön koşulları sağlayıp hızlı bir şekilde start vermen lazım gözlerden uzak bir taşraya yerleşip tarımlamı uğraşmaya başlasam yüzlerce kurumsal şirkete CV mi verip beyaz yakalı olarak masa başında bütün gün klavyemi tıklatsam yoksa belediyeye başvurup vasıfsız işçi olarak çöp toplamayamı başlasam bu olasılıklar tükenmez bitmez bunların hiçbirini düşünmeye ihtiyacın yok ihtiyacın olan tek şey çalışmak istediğin şirketin kapısını bir şekilde bulup o kapıyı tıklatıp ben buradayım göreve hazırım demek öncesinde yapılan zihinde tasarlanan karamsar planların hepsi zihnini meşgul edip önünü görmeni engellemekten ve başını ağrıtmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

11. sınıftan çalışmaya başlarsam sizce başarabilir miyim MOSTEM'den çıkma olarak. Derslerde başarılıyım aslında.
evet tabii sen amp mi atp misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…