Meslek lisesi okumanın faydaları nelerdir?

Dostum güncel olmadığını buradan anlayabilirsinygs sınavına girmiyoruz artık. Liseler siteleriyle çok ilgilenmezler. Bu hep böyle oldu. Lise siteleri yerine ÖSYM'den bir kaynak gösterirsen inanırım. Olması çok zor çünkü olursa şu ana kadar üniversite okumayan bütün meslek liseliler birden 2yıllık bölümlere çullanırlar. Neyse seninle daha fazla tartışmayacağım attığın kaynağı okumadan yollamışsın.

Hocam yukarda birisi söylediğim şeyle alakalı kaynak istemişti o yüzden attım.
Bu iki kaynaktan öğrendikten sonra eski olma ihtimalini göz önünde bulundurarak rehberlik hocama da sormuştum o da aynı şeyi söylemişti.
Dostum rehberlik hocama da sordum o da aynı şeyi dedi bu yüzden kaynakları okumamıştım onun yanlış bileceğini düşünmüyorum.
Sonuçta bize verdiği bilgileri kafasından atacak değil ya.

Hocam hangi işlerde çalışabilirim ve alacağım maaş ne kadar olur.

Alacağın maaş ilk olarak asgari ücret olur önce yıllar geçtikçe tecrüben artar 150 200 zamlanarak ilerler işin rahat olur yakınım masa başı iş yapıyor elektrik elektronik bölümü bir de.

Alacağın maaş ilk olarak asgari ücret olur önce yıllar geçtikçe tecrüben artar 150 200 zamlanarak ilerler işin rahat olur yakınım masa başı iş yapıyor elektrik elektronik bölümü bir de.

Lise mezunu olarakmı yoksa üniverste mezunu olarak mı?

Lise mezunu olarakmı yoksa üniverste mezunu olarak mı?

Dedim ya sabah sana lise yav ne üniversitesi senin mesleğin çok iyi elektrik elektronik ise asla ölmeyen bir meslektir dayımda bu bölümden mezun sabah işi çıkmıyorsa öğlen kesin çıkıyor.

Anladığım kadarıyla halen daha net cevap bulamamışsın, hangi okulda okuyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…