Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 Okulumda ağ işletmenliği siber güvenlik ve yazılım geliştirme var sizce hangisini seçmeliyim? Seçersem ne olur nerede çalışabilirim.
Okulumda ağ işletmenliği siber güvenlik ve yazılım geliştirme var sizce hangisini seçmeliyim? Seçersem ne olur nerede çalışabilirim.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 3 Ekim 2023 #2 Randro dedi: Okulumda ağ işletmenliği siber güvenlik ve yazılım geliştirme var sizce hangisini seçmeliyim? Seçersem ne olur nerede çalışabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilgi alanınıza göre değişir bana före network daha eğlenceli ama bir başkasına göre tam tersi olabilir nereye ilginiz varsa onu seçin.
Randro dedi: Okulumda ağ işletmenliği siber güvenlik ve yazılım geliştirme var sizce hangisini seçmeliyim? Seçersem ne olur nerede çalışabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilgi alanınıza göre değişir bana före network daha eğlenceli ama bir başkasına göre tam tersi olabilir nereye ilginiz varsa onu seçin.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.154 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 lumei dedi: Hocam ilgi alanınıza göre değişir bana före network daha eğlenceli ama bir başkasına göre tam tersi olabilir nereye ilginiz varsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bu dallar arasında hangisi güzeldir demiyor zaten, bu dallarda okursam neler nolur, ne gibi işlerde çalışırım diyor.
lumei dedi: Hocam ilgi alanınıza göre değişir bana före network daha eğlenceli ama bir başkasına göre tam tersi olabilir nereye ilginiz varsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bu dallar arasında hangisi güzeldir demiyor zaten, bu dallarda okursam neler nolur, ne gibi işlerde çalışırım diyor.