ATP sınıfımısınız ?12 sınfıda 40 iş günü staj yapmam yeterli olur mu? 40 iş günü sonra okulda staj yapmayanlar için sınıf var oraya gidip sonra yok yazılmayabilirim ama mezun olmam için 40 iş günü staj yeterli mi?
12 sınfıda 40 iş günü staj yapmam yeterli olur mu? 40 iş günü sonra okulda staj yapmayanlar için sınıf var oraya gidip sonra yok yazılmayabilirim ama mezun olmam için 40 iş günü staj yeterli mi?
ATP sınıfım şuan 11. sınıfın yaz ayında staj yaptım. Ayrıca 40 gün staj yapmak zorunlu12 sınfıda 40 iş günü staj yapmam yeterli olur mu? 40 iş günü sonra okulda staj yapmayanlar için sınıf var oraya gidip sonra yok yazılmayabilirim ama mezun olmam için 40 iş günü staj yeterli mi?
Hayır ancak bizim okulda çoğu kişi staj yeri bulmadı okulda sınıf açtı bende o sınıfa gidiyordum ama staj yeri buldum 40 iş günü gidip tekrar o sınıfa geri dönerim diye düşünüyorum yok yazılmicam sadice 40 gün benim stajım için yeterli olur mu onu bilmiyorumATP sınıfımısınız ?
Hayır ancak bizim okulda çoğu kişi staj yeri bulmadı okulda sınıf açtı bende o sınıfa gidiyordum ama staj yeri buldum 40 iş günü gidip tekrar o sınıfa geri dönerim diye düşünüyorum yok yazılmayacağım sadice 40 gün benim stajım için yeterli olur mu onu bilmiyorum.
Teşekkürler ederimOlur hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.