Meslek lisesi stajyeri ne kadar maaş alıyor?

scalyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 12. sınıfa geçiyorum daha önce hiç staj yapmadım, yeni başlayacağım 9 Eylül'de. İnternette stajyer maaşı 5100 TL olarak görünüyor, mesleki eğitim 12. sınıf öğrencisi staj ücreti 8500 TL olarak görünüyor. Ne kadar maaş almam gerekiyor beni aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 12. sınıfa geçiyorum daha önce hiç staj yapmadım, yeni başlayacağım 9 Eylül'de. İnternette stajyer maaşı 5100 TL olarak görünüyor, mesleki eğitim 12. sınıf öğrencisi staj ücreti 8500 TL olarak görünüyor. Ne kadar maaş almam gerekiyor beni aydınlatır mısınız?

İşletmeye göre değişir en kötü 5K alırsınız.

Merhaba, 12. sınıfa geçiyorum daha önce hiç staj yapmadım, yeni başlayacağım 9 Eylül'de. İnternette stajyer maaşı 5100 TL olarak görünüyor, mesleki eğitim 12. sınıf öğrencisi staj ücreti 8500 TL olarak görünüyor. Ne kadar maaş almam gerekiyor beni aydınlatır mısınız
aynı durumdayız sınıf olarak ben yazın yaptım 40 iş günü 5100 TL aldım yasal sınırdan bunun altında alamasın bildiğim kadarıyla ama işletmeye göre fiyat arta bilir

Devletin verdiği asgarinin 1/3 ü. Üstüne işverenin katarsa katar o ayrı.

İşletmenize göre değişir hocam, tüm işletmeler aynı ücreti ödemiyor. Genellikle kamu kurumları, örneğin banka veya PTT gibi yerler, daha yüksek ücret ödüyor ve bu yerler 5100 TL civarında ödeme yapıyor. 12. sınıf öğrencisinin 8500 TL alacağını sanmıyorum, belki yılbaşından sonra olabilir, ama şahsi görüşüm, yılbaşından sonra bile tahmini olarak 7 bin TL civarında olur.

Aynı durumdayız sınıf olarak ben yazın yaptım 40 iş günü 5100 TL aldım yasal sınırdan bunun altında alamasın bildiğim kadarıyla ama işletmeye göre fiyat artabilir.

Serbest meslek çalışanları 5100 TL altında verebiliyorlar hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı