Eğer ilgin mühendislik tarzı şeylere ise kesinlikle meslek lisesi okumalısın. Ama eğer diyorsan ki "ben savcı,psikolog vb. şeyler olmak istiyorum", o zaman anadolu okumalısın.Merhaba, Fenerbahçe Anadolu lisesine tercih yaptım geleceğini de düşünüyorum ama zor olur diye korkuyorum. Bilgisayar oynamasını seven biriyim. Derslerim aile zoruyla iyi. Hangisini okumalıyım?
Merhaba, Fenerbahçe Anadolu lisesine tercih yaptım geleceğini de düşünüyorum ama zor olur diye korkuyorum. Bilgisayar oynamasını seven biriyim. Derslerim aile zoruyla iyi. Hangisini okumalıyım?
Eğer ilgin mühendislik tarzı şeylere ise kesinlikle meslek lisesi okumalısın. Ama eğer diyorsan ki "ben savcı, psikolog vb. şeyler olmak istiyorum", o zaman Anadolu okumalısın.
Merhaba, Fenerbahçe Anadolu lisesine tercih yaptım geleceğini de düşünüyorum ama zor olur diye korkuyorum. Bilgisayar oynamasını seven biriyim. Derslerim aile zoruyla iyi. Hangisini okumalıyım?
Dayı memur da olmak var hani![]()
Tamam ben de diyorum ki, hedefi ne ise ona göre seçsin. Eğer memurluk düşünüyorsa tabii ki Anadolu lisesi.
Tamam ben de diyorum ki, hedefi ne ise ona göre seçsin. Eğer memurluk düşünüyorsa tabii ki Anadolu lisesi.
Anadolu lisesi alır bence. İyi bir meslek lisesine gitmedikçe (Aselsan, gemicilik, sağlık, yeni açılan teknoloji/sanayi liseleri tarzı dışarıdan destek alan yerler) ortalama bir meslek lisesinin katacağı fazla bir şey yok, götüreceği çok şey var. Eğer ileride tıp, hukuk, mühendislik vb. düşünüyorsan Anadolu oku derim. Derslerin de sadece aile zoruyla iyi olmasın.Merhaba, Fenerbahçe Anadolu lisesine tercih yaptım geleceğini de düşünüyorum ama zor olur diye korkuyorum. Bilgisayar oynamasını seven biriyim. Derslerim aile zoruyla iyi. Hangisini okumalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.