Meslek lisesi vs Anadolu lisesi

Peki bu adam ilerdd daha iyi maaşlar alabilir mi zam dışı.

Ya sen yine de lise de dikkat et derim mesleğe yerleşirsen tercih ile. Haraç kesen tipler de oluyor bunların yanı sıra. Ben 4 sene lanet ede ede dayandım. Şimdi ki el kadar çocuklar bile fenalaştı okul gibi ortamlarda her türlü olay oluyor okul fark etmeksizin.

Anadoludada var o tipler hocam her yerdeler soysuzlar elini sallasan ellisi kurtulmanın ciddili yolu fen lisesi gibi yüksek puanlı liseler kazanmak beyinleri yetmiyor o yerlerde sıkıntı yok çok giremedikleri için.

Üniversiteyi 2 lisede de kazanırsın tamamen sana bağlı fakat meslek lisesinde çok daha zor olur.
Eğer hem mesleğimi öğreneyim hem üniversiteye gideyim diyorsan meslek lisesine gidebilirsin hem meslek lisesi okursan MTOK bölümlerine girebilirsin.

Ama tamamen üniversiteye odaklanmak istiyorum hayalim büyük tıp-iyi bir üniversitede mühendislik istiyorum diyorsan Anadolu lisesi daha mantıklı.

adam akıllı okumadıktan sonra ne olarak Avrupada takılmayı planlıyorsun

Anadoludada var o tipler hocam her yerdeler soysuzlar elini sallasan ellisi kurtulmanın ciddili yolu fen lisesi gibi yüksek puanlı liseler kazanmak beyinleri yetmiyor o yerlerde sıkıntı yok çok giremedikleri için.

Anadolu ortamına hiç giremedim. O yüzden bir bilgim yok okuduğum okul dağ başındaydı evlerden başka bir şey görünmediği için bilmiyorum Anadolu ortamlarını uzaktan yakından bir alakam olmadı. Bu anlattıklarım bile genelleme olarak yetiyordur bence. Erkek kız fark etmeksizin hepsi fena tipler.

Fazlası var azı yok hocam dediklerinde iki taraftaki tiplerde aynı IQ seviyesinde zaten ayakkabı numaralarını geçmiyor.

Fazlası var azı yok hocam dediklerinde iki taraftaki tiplerde aynı IQ seviyesinde zaten ayakkabı numaralarını geçmiyor.

Bu pipet elemanları dövmeye de değmez aslında hocam. Lise 2.sınıfta sinirden oğlanın boğazını sıkıp kan topladığı için az daha disiplin cezasına çarptırılıyordum zar zor orta yolu bulmuştuk. Şu 4 senelik süreçte etse etse 2-4 kavgam rahat vardır o da daha sabredemediğim içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…