10.sınıfta kaldım ve arkadaşlarım 11e başladı kötü durumdayım sınıfımdakiler iğrenç insanlar. Anadolu lisesinde okuyorum ama meslek lisesine geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Okul çıkışı 2 yıllık arkadaşlarımla eve yürüdük 1 kız 1 erkek eskiden o kadar samimi değildik ama çok eğlendik bu sefer. Hayatta en imrendiğim şeydi bu tür bir arkadaşlık ne yapacağımı şaşırdım.
Anadolu lisesinde okula göre değişir fakat Meslek liselerinde genellikle dersle alakası olmayan insanlar oluyor. Özellikle ortam konusunda beklentini düşük tut, çok iğrenç ortamlar olabiliyor. Karma liseleri tercih ederim, fazla samimiyet hoş olmuyor.
Üniversite'de iyi bir üniversite veya köklü bir okulda okumak gibi bir beklentiniz yoksa, daha çok iş hayatına atılmak istiyorsanız meslek derim. Ama meslek lisesi genel olarak ortamı kötüdür.