Meslek lisesi vs İmam Hatip lisesi

Joker15X

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben meslek lisesindeyim şu an ve ortam çok kötü sigara alkol vb. imam hatip liseleri meslek lisesinden iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben meslek lisesindeyim şu an ve ortam çok kötü sigara alkol vb. imam hatip liseleri meslek lisesinden iyi midir?
Her meslek lisesinin ortamı kötü değildir mesela benim lisemin ortamı çok iyi ayrıca sigar alkolün size bir zararı yoksa kötü şeyler değildir iyi forumlar.

Niye değilmis hocam.
Alkol sarhoş etmeceyecek etrafına zarar vermeyecek şekilde kullanılırsa bir problem olmaz sigara içen zaten sadece kendisine zarar veriyor ayrıca cümlemi düzelttim.

Ortalama dandik bir meslek lisesi puanında imam hatip lisesi de aynı şeydir ortam olarak farkları yoktur yani.

Dandik? Meslek liseleri dandik değildir mesela benim gittiğim lisenin hem ortamı güzel hem de hocalar işelerini iyi yapıyorlar. Ayrıca kötü bir puanla gittiğin anadolu liselerine göre daha fazla avantajları vardır ama güzel bir puanla güzel bir anadolu veya fen lisesine yerleşirseniz o zaman değişir.

Alkol sarhoş etmeceyecek etrafına zarar vermeyecek şekilde kullanılırsa bir problem olmaz sigara içen zaten sadece kendisine zarar veriyor ayrıca cümlemi düzelttim.
3 4 bira icersen sabah kendini yolda bulursun ama

İyi İmam Hatiplerin sayısı iyi meslek liselerinin sayısına göre daha fazla ama puan olarak yakınsalar aralarında pek bir fark olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…