Meslek lisesi yazılım alanı staj önerisi

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba öncellikle bilişim yazılım okudum ve seneye de stajım başlayacak ve İstanbul Avrupa da güzel bir önerebileceğiniz yer var mı?

Bir yer buldum DeFacto anonim şirketi diye. Orada teknik servis olarak stayjer alıyorlarmış. En son ismimi yazdırdım. Bayramda görüşmeye gideceğim. Daha güzel bir yer bulursam gitmeyeceğim Oraya. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncellikle bilişim yazılım okudum ve seneye de stajım başlayacak ve İstanbul Avrupa da güzel bir önerebileceğiniz yer var mı?

Bir yer buldum DeFacto anonim şirketi diye. Orada teknik servis olarak stayjer alıyorlarmış. En son ismimi yazdırdım. Bayramda görüşmeye gideceğim. Daha güzel bir yer bulursam gitmeyeceğim oraya. Öneriniz var mı?

Hocam bölge olarak var mıdır emin değilim ama Mikropor Filters'i önerebilirim. Ankara'da en çok yazılım stajına orası alıyordu.

İstanbul ve Ankara olarak çalışıyorlar, firma Ankara'da da bu şekilde birçok staj öğrencisi barındırıyor. İstanbul'daki fabrikası daha büyük muhtemelen orada da alımlar fazladır.
hocam tam olarak ne üzerinee kurulu bi yer nasıl yani

Hocam tam olarak ne üzserine kurulu bir yer nasıl yani.

Hastane ve diğer birçok iş yerlerine hava temizleyici cihazlar ve filtreler üretiliyor. Bu cihazların yazılımlarıyla alakalı çalışırsınız muhtemelen. Staj bitttikten sonra beyaz yaka olarak başlarsanız 45-50k ile işe başlıyorsunuz.
Web sitesi:Mikropor
Ek olarak: Amerika'ya da ürün satışı yapıyorlar ve stajda kendi içlerinde bulundurdukları çalışanlarını staj öğrencilerini Amerika'ya iş için gönderebiliyorlar.

Hastane ve diğer birçok iş yerlerine hava temizleyici cihazlar ve filtreler üretiliyor. Bu cihazların yazılımlarıyla alakalı çalışırsınız muhtemelen. Staj bitttikten sonra beyaz yaka olarak başlarsanız 45-50k ile işe başlıyorsunuz.
Web sitesi:Mikropor
Ek olarak: Amerika'ya da ürün satışı yapıyorlar ve stajda kendi içlerinde bulundurdukları çalışanlarını staj öğrencilerini Amerika'ya iş için gönderebiliyorlar.

Tüh bugün geri dönüş aldım ama üniversite 3. 4. sınıf öğrencileri alıyorlarmış :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı