Meslek lisesi zorunlu stajını yaparken YKS'ye nasıl hazırlanılır?

s3hewkii006

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam! Meslek lisesinde 11.sınıfa gidiyorum. 12. sınıfta zorunlu staj var, 2 gün okul 3 gün staj. Hedefim sayısalda ilk 20k. 12.sınıfta staj olduğu için ne kadar verimli çalışırım bilmiyorum. En kötü mezuna kalırım diye düşünüyorum. Son zamanlarda bu konuyu çok kafaya takmaya başladım. Açığa geçme imkanım olsa belki açığa geçmeyi düşünürdüm ama şu an mümkün değil. Staj günleri verimli şekilde maksimum 2-3 saat çalışabilirim sanırım. Önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul pazartesi sabah 8.50'den akşam 17.50'ye kadar. Salı ise akşam 17.00'ye kadar. Staj ise 16.00 da bitiyor.
Hocam şöyle yapın. Daha 11. Sınıfsınız ve mezuna kalırım diyorsunuz. Önünüzde 14 ay var. Temeliniz nasıl? Özellikle Matematikte.

Hocam şöyle yapın. Daha 11. sınıfsınız ve mezuna kalırım diyorsunuz. Önünüzde 14 ay var. Temeliniz nasıl? Özellikle matematikte.

Matematik temelim çok berbat değil. Elimde bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabı var, onu çözdükten sonra TYT matematiğe gireceğim. Bu yaz sayısal dersleri ve TYT'yi bitirmeye çalışacağım.

Hocam 10 günde temel atamazsınız. Size tavsiyem Antrenman alın yavaştan başlayın. Konuları görün. Pratik kazanın. Birinci kitabı ve ikinci kitabı bitirin önce. Antrenmanlarla Geometrininde 1. Kitabını bitirin sadece. Yazın demeyin şimdi alın başlayın. Kolay kitap zaten. Daha 11. Sınıfsınız. Zamanınız bol. Ertelemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…