Meslek lisesinde alan nasıl değiştirilir?

LastThe

Hectopat
Daha fazla  
Selam, meslek lisesinde okuyorum. Sınıf veya alan nasıl değiştirebilirim? Değiştirmek mümkün mü?

Selam, değiştirmek mümkün nasıl olduğunu pek bilmiyorum müdür yardımcısı ile görüşürsen onlar yardımcı olacaktır.

Alan değiştirme için 10.sınıfa kadar diye biliyorum sanırım müdür yardımcısından söyleyerek mümkün.

Selam, meslek lisesinde okuyorum. Sınıf veya alan nasıl değiştirebilirim? Değiştirmek mümkün mü?

Lisede her şey mümkün. Paran varsa tabii. Bunun dışında ben bilgisayar teknolojileri okurdum ve bu kendi içerisinde yazılım ve teknikerlik olarak ikiye ayrılırdı ve 10. sınıfta bu bölümlerden seçip yaptık. Dersler başlamadan değişim oluyordu. Sonrası ise hocalar uğraşmaz.

Değiştirmek mümkün, ben değiştirmiştim. Muhasebe alanından bilişim alanına geçmiştim. Veliniz okula gelerek dilekçe veriyor, eğer boş kontenjan varsa alıyorlar.

Değiştirmek mümkün, ben değiştirmiştim. Muhasebe alanından bilişim alanına geçmiştim. Veliniz okula gelerek dilekçe veriyor, eğer boş kontenjan varsa alıyorlar.

e-Devlet üzerinden nakil aldirsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…