Meslek lisesinde ATP okunmazsa ne olur?

dilim pizza

Decapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Talihsiz bir olaydan dolayı tutanak yedim ve bu Benim atp ye girmemi engellemiş herhalde ve bu yüzden AMP de kaldım. Sizce çok mu şey kaybettim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS hedefiniz varsa kültür derslerini alamayıp daha fazla meslek dersi alacaksınız. YKS hedefiniz yoksa ve hayata atılacaksanız ATP okumamak faydanıza olur.

Ben ATP mezunuyum ama bana YKS adına hiçbir faydası olmadı. İş sizin çalışmanızda bitiyor.

ATP'de alınan branş dersleri pek iyi değil ama gene de veriliyor bir miktar. Eğer üniversite okumak istiyorsan kendin çalışmak zorundasın. Ama üzülme çünkü Youtube'da bir sürü hoca anlatıyor.

Biraz öyle AMP okuyorum 12.sınıfım eğer ki üniversite hayaliniz varsa biraz önüne geçebiliyor ben 5 haftadır boştayım hala staj yeri bulamadım yazın yapıp bitirmek en güzeli pişmanım atpye gecmedigim için.

Talihsiz bir olaydan dolayı tutanak yedim ve bu benim atp ye girmemi engellemiş herhalde ve bu yüzden AMP de kaldım. Sizce çok mu şey kaybettim sizce?

Merhaba atp öğrencisi olarak cevaplıyorum ki üniversite gibi bir düşüncen var ise AMP de 11. ve 12. sınıfta okuduğunuz bölüm odaklı staj yapıyorsunuz atp de bu staj 11. sınıfın yazında yapılıyor ve 11. ve 12. sınıfta Full üniversite odaklı eğitim gösteriliyor.

Hocam ben AMP deyim atp ile AMP arasındaki fark nedir tek fark atp 11. sınıf yazında çalışmaya başlıyor diye biliyorum.

Hocam soyle AMP(Anadolu mesleki program) yani o sectiğin bolum üzerıne ağırlıklı dersler var örnek** elektrik okuyorsanız eğer o dersin yoğunluğu daha fazla+(2 gün okul 3 gün staj) atp (Anadolu teknik program) ise normal ders ama orada seni üniversiteye hazırlıyorlar.

YKS hedefiniz varsa kültür derslerini alamayıp daha fazla meslek dersi alacaksınız. YKS hedefiniz yoksa ve hayata atılacaksanız atp okumamak faydanıza olur.

Ben atp mezunuyum ama bana YKS adına hiçbir faydası olmadı. İş sizin çalışmanızda bitiyor.

Yok hocam ya üniversite okusam Anadolu'ya giderdim benim amacım direkt işe atılmak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı