B brtnn27 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #11 433725 dedi: Evet öyle. Kendini geliştirip belli bir seviyeye gelirsen freelancer olarak çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Freelence olarak çalışmanın ne gibi getirisi olabilir, bence kazandığım bana yetmez.
433725 dedi: Evet öyle. Kendini geliştirip belli bir seviyeye gelirsen freelancer olarak çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Freelence olarak çalışmanın ne gibi getirisi olabilir, bence kazandığım bana yetmez.
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 14 Eylül 2023 #12 brtnn27 dedi: Freelence olarak çalışmanın ne gibi getirisi olabilir, bence kazandığım bana yetmez. Genişletmek için tıkla... Fiverr'dan fiyatlara bakabilirsin. Aslında sana yetebilecek paralar dönüyor sektörüne göre. Bir oyun için 30-35 bin TL para kazanabiliyorsun bizim sektörde. Yeteneğine bağlı.
brtnn27 dedi: Freelence olarak çalışmanın ne gibi getirisi olabilir, bence kazandığım bana yetmez. Genişletmek için tıkla... Fiverr'dan fiyatlara bakabilirsin. Aslında sana yetebilecek paralar dönüyor sektörüne göre. Bir oyun için 30-35 bin TL para kazanabiliyorsun bizim sektörde. Yeteneğine bağlı.