Meslek lisesinde bölüm değiştirme yapılabilir mi?

Ben yazın değişebilirimiyim şuan 9. Sınıfım Atp elektrik bölümündeyim Amp otomasyona

Müdür yardımcısıyla konuştum Temmuz'da geçersin diyor ama sorumluluk vermem lazım

Evet, doğru, Değiştirmedim, aynı bölümde devam ediyorum.
Hocam öncceki mesajlarında elektrik yapamıyorum demişsin neden bilişime geçmeyi tercih etmedin

Son düzenleme:
Müdür yardımcısıyla konuştum Temmuz'da geçersin diyor ama sorumluluk vermem lazım

Hocam öncceki mesajlarında elektrik yapamıyorum demişsin neden bilişime geçmeyi tercih etmedin
Yakın olduğum bir hocaya söylemiştim. Sorumluluk sınavları yüzünden tavsiye etmemişti. Ben de zaten bir şekilde sınıfı geçiyorum diye çok üstünde durmamıştım konunun.

Yakın olduğum bir hocaya söylemiştim. Sorumluluk sınavları yüzünden tavsiye etmemişti. Ben de zaten bir şekilde sınıfı geçiyorum diye çok üstünde durmamıştım konunun.

Benim de babam diyor otomasyona geç daha iyidir elektrikten diye o yüzden babamı dinleyim geçmek istiyorum inşallah yazın geçerim.

Kanki elektrik fena değil ama otomasyon daha iyi geliyor bana programlama falan var bir de babamın önerisi tanıdığı var bayağı o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…