Meslek lisesinde bölüm değiştirmek için ne yapılmalı?

efe9282mm

Centipat
Daha fazla  
Selam, ben 10. sinif 2. donem meslek lisesinde bilişim teknolojileri öğrencisiyim fakat bu bölümü sevmediğime karar verdim ama bu biraz geç oldu. şu an bolum değiştiremiyorum ya sınıf tekrarı yapıp değiştireceğim ya da başka meslek lisesinde bilişim bölümüne geçip o okulda bolum değiştireceğim ama şu an tek problem son 3 hafta var ve MEB maddelerine göre nakil yapamıyorum, bu karari biraz geç aldım önerilerinizi bekliyorum, ne yapabilirim?

Meslek lisesinde 10.sınıftan sonra bölüm değiştirilmiyor diye biliyorum bende meslek lisesi oludum geçen sene mezun oldum 3 arkadaşım stajdan kaçmak için anadolu lisesine geçtiler geçilmiyor diye biliyordum ama geçiliyormuş ama meslek lisesinden sonra çok zor gelicek bir de geçtikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 8 tane sorumluluk dersi vermişler müzik almanca ve yeniden matematik geçmelerine rağmen yani benim önerim ya okulunda devam et ya da açıköğretim lisesine yönel

Meslek lisesinde 10.sınıftan sonra bölüm değiştirilmiyor diye biliyorum bende meslek lisesi oludum geçen sene mezun oldum 3 arkadaşım stajdan kaçmak için Anadolu lisesine geçtiler geçilmiyor diye biliyordum ama geçiliyormuş ama meslek lisesinden sonra çok zor gelecek bir de geçtikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 8 tane sorumluluk dersi vermişler müzik Almanca ve yeniden matematik geçmelerine rağmen yani benim önerim ya okulunda devam et ya da açık öğretim lisesine yönel.

Ben Anadolu lisesine geçmeyi düşünmuyorum sadece başka bolum seçeneği istiyorum, ama inşallah olur, yorumun için tessekur ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00