Meslek lisesinde hangi bölüm seçilmeli?

Quark5233

Femtopat
Daha fazla  
Okulda 5 tane bölüm var bu bölümler nasıl, hangisine gidilir açıklayabilir misiniz?
1-Elektrik elektronik.
2-Motorlu araçlar teknolojileri.
3-Bilisim.
4-Makine tasarım.
5-İnsaat.
İnşaata baktım ve ilgili çekmedi ama öbürleri nasıl bılmıyorum.

9 sınıfım.

Çok klişe olacak fakat kesinlikle bilişim okumalısın diye düşünüyorum, motorlu araç teknolojileri de güzel bir bölüm, son tercih senin tabii.

İş bulma olanağı açısından Makine bölümü bir tık önde bana göre ama ağır ve yorucu bir iş. Bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Çok klişe olacak fakat kesinlikle bilişim okumalısın diye düşünüyorum, motorlu araç teknolojileri de güzel bir bölüm, son tercih senin tabii.

Hocam bilisimi başa yazabilirim ama elektrik teknolojilerimi daha iyi motorlu araclarmi.

İş bulma olanağı açısından Makine bölümü bir tık önde bana göre ama ağır ve yorucu bir iş bunu göz önünde bulundurmak lazım.
Kesinlikle öyle, o bölümü okudum lisede staj yaptım bir sürü ve gerçekten güçlü bir mentalin yoksa (Çünkü TR'de iyi bir fabrika ortamı yakalamak zor.) kesinlike uzak dur derim, her gün eve bor yağı kokusuyla gelmek istiyorsan ve çok zor çıkıyor kokusu, ellerinde kir pas ile dönmek istiyorsan seç derim, insanı hayattan soğutan bir bölüm. Hele Anadolu meslek programına yerleşirsen geçmiş olsun derim, lise serüvenin çok zor geçecek.

Hocam bilisimi başa yazabilirim ama elektrik teknolojilerimi daha iyi motorlu araclarmi.
Bence motorlu araçlar daha geniş bir alan, üniversite fikrin var ise o alandan ilerleyebilirsin, çok farklı dallara ayrılıyor.

Hocam üniversite okicamda üniversite okursam hangisi daha iyi olur anlamadım.

O zaman elektrikten yürü derim, istediğin bölümü yapmak en iyisi ben de havacılık okuyordum, taşındığım için okulum değişti, bölümü de ailemin zoruyla makine seçtim. Tüm lise hayatım berbat geçmişti.

Hocam o zaman ben 1-elektrik 2-bilisim 3-motor yazacağım teşekkür ederim.

Hocam babam elektrik çıkmazsa motor yazmamı istiyor.

Hocam babam elektrik çıkmazsa motor istiyor bilişimi 3'e alacağım galiba.

Hocam babam elektrik çıkmazsa motor yazmamı istiyor.

Hocam babam elektrik çıkmazsa motor istiyor bilişimi 3'e alacağım galiba.

2kez yazmısım.

Hocam elektrik çıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…