3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 2 Aralık 2021 #11 @Toprak Işıl, okullar MEB'in dediğini, yönetmelikte yazanı uygular. Kafasına göre ders seçememesi lazım.
@Toprak Işıl, okullar MEB'in dediğini, yönetmelikte yazanı uygular. Kafasına göre ders seçememesi lazım.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2021 #12 Toprak Işıl dedi: Okul neye göre seçiyor bilmiyorum ama hep Edebiyat'ı seçiyorlar. Genişletmek için tıkla... İyi,iyi,güzel. Edebiyat güzel derstir sıkmaz. Peki sorumluluk dersi her lisede mi oluyor ?
Toprak Işıl dedi: Okul neye göre seçiyor bilmiyorum ama hep Edebiyat'ı seçiyorlar. Genişletmek için tıkla... İyi,iyi,güzel. Edebiyat güzel derstir sıkmaz. Peki sorumluluk dersi her lisede mi oluyor ?
Toprak Işıl Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #13 Davut SilerHan dedi: İyi,iyi,güzel. Edebiyat güzel derstir sıkmaz. Peki sorumluluk dersi her lisede mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Anadolu ve meslek liselerin de oluyor, diğer liseleri ise bilmiyorum.
Davut SilerHan dedi: İyi,iyi,güzel. Edebiyat güzel derstir sıkmaz. Peki sorumluluk dersi her lisede mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Anadolu ve meslek liselerin de oluyor, diğer liseleri ise bilmiyorum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 2 Aralık 2021 #14 @Davut SilerHan, MEB'e bağlı tüm liselerde olur. Sorumlu dersler de şunlardır: Edebiyat. Meslek lisesiysen bazı meslek dersleri. İmam hatip lisesiysen bazı imam hatip dersleri.
@Davut SilerHan, MEB'e bağlı tüm liselerde olur. Sorumlu dersler de şunlardır: Edebiyat. Meslek lisesiysen bazı meslek dersleri. İmam hatip lisesiysen bazı imam hatip dersleri.