T Technologys Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 72 30 Aralık 2023 #1 Sizce motorlu araçlar mı bilişim mi daha iyi?
ahmtatlgn20 Megapat Katılım 22 Mart 2017 Mesajlar 265 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Aralık 2023 #2 Hangisine daha yatkınsın? Ama bana kalırsa motor okursan daha kolay iş bulursun.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 İki bölümde bambaşka dünyalar. İlgi alanınıza bağlı.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #4 Üniversite hedefliyor musunuz?
T Technologys Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 72 30 Aralık 2023 #5 Adrastos dedi: Üniversite hedefliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ön lisans düşünüyorum. ahmtatlgn20 dedi: Hangisine daha yatkınsın? Ama bana kalırsa motor okursan daha kolay iş bulursun. Genişletmek için tıkla... Bilişim istiyorum ama şu an motor okuyorum çok yoruluyorum kollarım ağrıyor hep bu bölüm yordu beni bilişime geçmeyi düşünyorum.
Adrastos dedi: Üniversite hedefliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ön lisans düşünüyorum. ahmtatlgn20 dedi: Hangisine daha yatkınsın? Ama bana kalırsa motor okursan daha kolay iş bulursun. Genişletmek için tıkla... Bilişim istiyorum ama şu an motor okuyorum çok yoruluyorum kollarım ağrıyor hep bu bölüm yordu beni bilişime geçmeyi düşünyorum.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 30 Aralık 2023 #6 Ne motoru yahu? Kendinde demissin zaten yoruluyorum, gerek yok o tarz alanlara lisede. Sec bilisimi rahatina bak. Her acidan daha iyi.
Ne motoru yahu? Kendinde demissin zaten yoruluyorum, gerek yok o tarz alanlara lisede. Sec bilisimi rahatina bak. Her acidan daha iyi.
T Technologys Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 72 30 Aralık 2023 #7 gumbald_amca dedi: Ne motoru yahu? Kendinde demissin zaten yoruluyorum, gerek yok o tarz alanlara lisede. Sec bilisimi rahatina bak. Her acidan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben başından beri bilişimi istiyorum 15 tatil bitince nakil başvurusu yapacağım ama tek sıkıntı babam izin vermiyor kaç aydır ikna edemedim.
gumbald_amca dedi: Ne motoru yahu? Kendinde demissin zaten yoruluyorum, gerek yok o tarz alanlara lisede. Sec bilisimi rahatina bak. Her acidan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben başından beri bilişimi istiyorum 15 tatil bitince nakil başvurusu yapacağım ama tek sıkıntı babam izin vermiyor kaç aydır ikna edemedim.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #8 gumbald_amca dedi: Ne motoru yahu? Kendinde demissin zaten yoruluyorum, gerek yok o tarz alanlara lisede. Sec bilisimi rahatina bak. Her acidan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne motoru yahu dediğiniz bölümün önü o kadar açık ki tahmin edemezsiniz.
gumbald_amca dedi: Ne motoru yahu? Kendinde demissin zaten yoruluyorum, gerek yok o tarz alanlara lisede. Sec bilisimi rahatina bak. Her acidan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne motoru yahu dediğiniz bölümün önü o kadar açık ki tahmin edemezsiniz.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 31 Aralık 2023 #9 ozluceprensi dedi: Ne motoru yahu dediğiniz bölümün önü o kadar açık ki tahmin edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilisimin onu kapali mi dostum? Hem daha rahat, fiziksel olarak seni zorlayan bir sey yapilmiyor. Staj acisindan da yer bulmak daha kolay.
ozluceprensi dedi: Ne motoru yahu dediğiniz bölümün önü o kadar açık ki tahmin edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilisimin onu kapali mi dostum? Hem daha rahat, fiziksel olarak seni zorlayan bir sey yapilmiyor. Staj acisindan da yer bulmak daha kolay.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #10 gumbald_amca dedi: Bilisimin onu kapali mi dostum? Hem daha rahat, fiziksel olarak seni zorlayan bir şey yapilmiyor. Staj acisindan da yer bulmak daha kolay. Genişletmek için tıkla... Dikkatli okursanız bilişimin önü kapalı demedim tekrar okuyabilirsiniz. Motor bölümünü küçümser gibi görmenize yanıt verdim.
gumbald_amca dedi: Bilisimin onu kapali mi dostum? Hem daha rahat, fiziksel olarak seni zorlayan bir şey yapilmiyor. Staj acisindan da yer bulmak daha kolay. Genişletmek için tıkla... Dikkatli okursanız bilişimin önü kapalı demedim tekrar okuyabilirsiniz. Motor bölümünü küçümser gibi görmenize yanıt verdim.